Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ανοιξιάτικος γάμος

Ανοιξιάτικος γάμος

Η άνοιξη είναι ίσως η ιδανικότερη εποχή για έναν γάμο.

Τα χρώματα

Γεμάτη χρώμα, άρωμα και γλυκά δειλινά η άνοιξη είναι η πιο ρομαντική περίοδος του χρόνου. Τα λουλούδια έχουν την τιμητική τους, με αποχρώσεις που ξεκινούν από απαλά παστέλ και φτάνουν μέχρι και τους πιο έντονους και ζωηρούς τόνους του μπλε, του κόκκινου, του κίτρινου, δίνοντάς μας την έμπνευση αλλά και την ενέργεια να δημιουργήσουμε μονόχρωμες, δίχρωμες ή πολύχρωμες εντυπωσιακές και ευωδιαστές συνθέσεις για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής μας, όπου όλα πρέπει να είναι όμορφα, φωτεινά και τέλεια στα μάτια μας.

Τα χρώματα της άνοιξης είναι ιδανικά γιατί κάθε εικόνα αποκτά χρώμα και αυτό αποτυπώνεται μοναδικά στη φωτογραφική κάμερα του επαγγελματία φωτογράφου που θα καλύψει το γεγονός.

Τα υφάσματα

Αέρινα από σιφόν, μετάξι ή οργάντζα τα νυφικά αυτής της εποχής είναι ιδιαίτερα όμορφα και ρομαντικά, προσθέστε μικρά διακριτικά λουλούδάκια στο χτένισμά σας ή τολμήστε κάτι πιο έντονο και μεγάλο, όπως ένα lillium.

Ο γαμπρός αποκτά περισσότερες επιλογές στην απόχρωση τους κοστουμιού, πιο φωτινά μπλε και γκρι χρώματα, μαζί με παστέλ που πάντα αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους. Ένα λουλούδι με έντονο χρώμα στο πέτο θα συμπληρώσει την ιδιαίτερη και μοναδική εμφάνισή του.

Ανοιξιάτικος γάμος

Η τοποθεσία

Την υπόσχεση της αναγέννησης την εκπληρώνει η άνοιξη. Πρωταγωνιστής αυτής της εποχής είναι η φύση και τα χρώματα με τα οποία γεμίζει, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επέμβουμε σε έναν ήδη πανέμορφο εξωτερικό χώρο. Εκμεταλλευτείτε το όμορφο σκηνικό και προσθέστε φαναράκια, στο έδαφος, κρεμάστε όσα περισσότερα μπορείτε ακόμα και σε κλαριά δέντρων. Κρεμάστε αέρινες κορδέλες και συμπληρώστε με τα χρώματα των λουλουδιών των συνθέσεων που έχετε επιλέξει , Η ατμόσφαιρα γύρω σας πέρα από τον ρομαντισμό που θα αποπνέει, θα είναι το λιγότερο ειδυλλιακή. Οι εξωτερικοί χώροι αυτή την εποχή ενδείκνυνται και για τον γάμο αλλά και για την δεξίωσή που ακολουθεί,  με τον Μάιο να είναι ο ιδανικότερος μήνας για ένα τέτοιο γεγονός.

Η τούρτα

Ίσως οι καλύτερες όλου του χρόνου γιατί ακολουθούν το πνεύμα της εποχής, γεμάτες ιδιαίτερα σχέδια λουλουδιών, έντονα ή παστέλ χρώματα και πάντοτε με ιδιαίτερα απολαυστικές γεύσεις.

Η άνοιξη είναι η εποχή των αισθήσεων. Επιδρά ευχάριστα στον ψυχισμό μας μέσα από τα χρώματα που αντιλαμβάνονται τα μάτια μας, μέσα από τα αρώματα που αντιλαμβάνεται η όσφρησή μας , μέσα από το ζεστό αεράκι που μας ακουμπά και φυσικά μέσα από τις υπέροχες γεύσεις τις εποχής.

Γάμος
γαμήλια φωτογράφηση
Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,

Φωτογράφοι Καλαμάτα

Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα, Φωτογράφος Γάμου Καλαμάτα, Φωτογράφος Βάφτισης‎, Φωτογραφεία Καλαμάτα, Φωτογράφοι Καλαμάτα