Πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 

Κόκκινα τριαντάφυλλα, σοκολάτες σε σχήμα καρδιάς και λόγια αγάπης γραμμένα μέσα από την καρδιά, είναι δώρα που όλοι έχουμε χαρίσει αυτή την τόσο ξεχωριστή ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας.Μα τα τριαντάφυλλα μαραίνονται, οι σοκολάτες είναι αναλώσιμες και τα λόγια θα μπουν κάπου σε ένα συρτάρι ή σε κάποιο φάκελο.

Αυτές τις ημέρες θα βρείτε στην αγορά πολλά εναλλακτικά δώρα και προτάσεις που θα κάνουν τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας να νιώσουν ξεχωριστοί, ωστόσο πια από όλα αυτά τα δώρα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινότητά τους ακόμα και όταν θα έχει περάσει η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και να μην φαίνονται παράταιρα μέσα στο χώρο?

 

Φέτος επιλέξτε ένα πρωτότυπο αλλά και χρηστικό δώρο που ίσως δεν χρειάζεται να έχει καρδιές και κόκκινο χρώμα για να δηλώσει την αγάπη σας στο πρόσωπο που θέλετε να το χαρίσετε.
Επιλέξτε ένα δώρο που να μπορεί να το απολαμβάνει κάθε μέρα, όπως μία κούπα με αποτυπωμένη την αγαπημένη φωτογραφία και των δυο σας πάνω της ή ένα μαξιλάρι με μία αστεία ή μία άκρως ρομαντική στιγμή σας. Αντικείμενα που θα παραμείνουν στο χώρο όλο το χρόνο και δεν θα αποθηκευτούν σε ένα κουτί ή ένα συρτάρι μαζί με άλλα διάφορα memorabilia.

Ίσως έτσι πραγματικά μπορείτε να πείτε με αυτή σας την κίνηση, ότι ο έρωτας μπορεί να γιορτάζετε όλες τις ημέρες του χρόνου και όχι μόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.