Θεματικός Γάμος

Η ένωση δύο ανθρώπων με τα ιερά δεσμά του γάμου είναι πάντοτε ένα ξεχωριστό γεγονός.

Η επιλογή της εκκλησίας, τα λουλούδια, οι λαμπάδες, ο εορτασμός και η τούρτα είναι μερικά από τα στοιχεία που πλαισιώνουν αυτή την τόσο ιδιαίτερη μέρα ενός ζευγαριού και που της δίνουν μία ξεχωριστή ταυτότητα.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η επιλογή ενός θέματος θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της οργάνωσης ενός γάμου.

Η επιλογή θέματος για έναν γάμο έχει μια ιδιαίτερη προεργασία, που μπορεί να περιλαμβάνει τον αυθορμητισμό ή κάτι που να εκφράζει απόλυτα το ζευγάρι. Ένα θέμα μπορεί να περιλαμβάνει ένα στοιχείο ή συνδυασμό πολλών στοιχείων μαζί.

Η έμπνευση του θέματος μπορεί να προέλθει από μία ξεχωριστή στιγμή ή ένα ξεχωριστό ταξίδι του ζευγαριού, από τα κοινά τους ενδιαφέροντα ή να είναι κάτι που μπορεί να δηλώνει την ιδιαιτερότητά τους σαν άνθρωποι και σαν χαρακτήρες.

Ότι και αν επιλέξει το ζευγάρι, η προσθήκη μίας θεματολογίας στην ημέρα του γάμου του σίγουρα θα είναι κάτι διασκεδαστικό και αξιομνημόνευτο!

Θέματα για να εμπνευστεί ένα ζευγάρι υπάρχουν πολλά, αρκεί να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη, καθώς σε αυτή την περίπτωση λάθος επιλογή δεν υπάρχει. Αντίθετα εδώ υπερισχύει η τόλμη!

Για τους ρομαντικούς τα παραμύθια μπορεί να είναι μία πλούσια πηγή έμπνευσης. Ίσως όχι οι χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν, αλλά η ατμόσφαιρα και τα αντικείμενα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με αυτά τα παραμύθια. Σκεφτείτε σαν σκηνοθέτες και δανειστείτε στοιχεία από τα παραμύθια, όπως κόκκινα μήλα και χιονονιφάδες από τη Χιονάτη, κολοκύθες και γυάλινα γοβάκια από τη Σταχτοπούτα, κόκκινα τριαντάφυλλα, κηροπήγια και ρολόγια από την Πεντάμορφη, ενώ για το επίσημο δείπνο, ίσως κάποια στοιχεία από το τραπέζι που κάθεται η Αλίκη για να πιει τσάι μαζί με τον τρελοκαπελά, μπορούν να δώσουν έναν ιδιαίτερο χρωματικό τόνο, ιδίως αν στην θεματολογία συμπεριληφθεί και η τούρτα.

Για αυτούς που αναπολούν άλλες εποχές, ξεκινήστε από το φόρεμα της νύφης και το κοστούμι του γαμπρού και γυρίστε πίσω το στο χρόνο με το ανάλογο αυτοκίνητο εκείνης της εποχής. Δημιουργήστε ανάλογα προσκλητήρια και μπομπονιέρες και ολοκληρώστε την ατμόσφαιρα με την επιλογή του μέρους που θα γίνει η δεξίωση, προσθέτοντας τις ανάλογες πινελιές.

Αναβιώστε το πιο ξεχωριστό ταξίδι που έχετε κάνει συμπεριλαμβάνοντας τα ιδιαίτερα στοιχεία του στον στολισμό, τις μπομπονιέρες , τα προσκλητήρια και το δείπνο.

Πάρτε έμπνευση από την εποχή που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σας. Τα φθινοπωρινά φύλλα, της νιφάδες του χιονιού, τα λουλούδια της άνοιξης, τους θησαυρούς της θάλασσας, διακοσμήστε με αυτά την εκκλησία, τα τραπέζια της δεξίωσης, χρησιμοποιήστε την εικόνα τους πάνω στη τούρτα, στα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και επιλέξτε προσεχτικά την τοποθεσία.

Αυτά αλλά και τόσα άλλα μπορούν να κάνουν την ημέρα του γάμου σας τόσο ξεχωριστή, μα ακόμα περισσότερο τις φωτογραφίες που θα μείνουν για να θυμίζουν αυτό μοναδικό  γεγονός. Εσείς, το θέμα που θα επιλέξετε, τα χρώματα και η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί θα κάνουν το άλμπουμ του γάμου σας, ένα βιβλίο που έχει να διηγηθεί την πιο ενδιαφέρουσα και ιδιαίτερη ιστορία αγάπης.

Φωτογράφοι Καλαμάτα
Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα
Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική σας φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Επαγγελματίες, με άρτια και εξειδικευμένη – ανά αντικείμενο- τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής, που θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία, από το κατάστημά μας.
Προιόντα
Κλασσικές Εκτυπώσεις, Εκτύπωση Καμβά, Μεγάλες Εκτυπώσεις, Fine Art εκτυπώσεις, Εκτύπωση σε Κούπα, Δώρα, Wall Art, Mouse Pad, Puzzle, πάζλ, Εκτύπωση σε μαξιλάρι, ευχαριστήριες κάρτες,
Γάμος
Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,
Βάφτιση
Φωτογράφηση βάφτισης, επαγγελματίες φωτογράφοι, άλμπουμ βάφτισης, ψηφιακό άλμπουμ βάφτισης, φωτογράφηση πάρτι, Χρόνης Χρονόπουλος, Chronis Chronopoulos, φωτογράφοι καλαμάτα, Βάφτιση,
Φωτογράφοι
Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα, Φωτογράφος Γάμου Καλαμάτα, Φωτογράφος Βάπτισης‎, Φωτογραφεία καλαμάτα, Φωτογράφοι Καλαμάτα
Φωτογραφήσεις
Οικογενειακή φωτογράφηση, φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάφτισης, φωτογράφηση ζευγαριού, Φωτογράφος Γάμου Καλαμάτα
Βιντεοσκοπήσεις
Βιντεοσκόπηση γάμου, Βιντεοσκόπηση βάφτισης, βιντεοσκοπήσεις γάμων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων, βίντεο γάμων, Βιντεοσκοπήσεις, βίντεο βάφτισης, βίντεο γάμου, βίντεο γάμου καλαμάτα,
Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις