Μία ονειρεμένη θεματική βάφτιση

Η επιλογή θέματος όταν αφορά κάποιο σημαντικό γεγονός της ζωής μας ή των αγαπημένων μας προσώπων έχει τη δύναμη να κάνει το γεγονός αυτό ακόμα πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο.

Η βάφτιση του παιδιού μας είναι ένα γεγονός που μπορεί να δώσει μεγάλη δυναμική στην φαντασία μας και την ιδιαιτερότητά μας. Επιστρέψτε λοιπόν στην εποχή που ήσασταν και εσείς παιδιά και αφήστε τα χρώματα και τους ήρωες των αγαπημένων σας παραμυθιών να σας οδηγήσουν σε έναν φανταστικό τόπο που μόνο εσείς έχετε τη δύναμη να τον μεταφέρετε στον πραγματικό.

Ξεκινήστε έχοντας στο μυαλό σας ότι σε αυτό το γεγονός οι λιλιπούτιοι καλεσμένοι είναι αυτοί που έχουν την τιμητική τους.

Επιλέξτε μία όμορφη εκκλησία σκεφτόμενοι πάντοτε και τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο. Δίνουμε πάντοτε σημασία στο προαύλιο της εκκλησίας γιατί αποτελεί ένα σημείο στο οποίο θα τραβηχτούν και εκεί φωτογραφίες.

Ο στολισμός της εκκλησίας πρέπει πάντοτε να είναι καλαίσθητος και διακριτικός με το θέμα που θα επιλέξουμε, γιατί είναι ένας χώρος που τα παιδιά δεν θα μπορούν να εκφραστούν ή να χαρούν αυτά που εμείς θα έχουμε προετοιμάσει για αυτά.  Στην εκκλησία λοιπόν δίνουμε βάση στο μυστήριο και τηρούμε τις παραδόσεις προσθέτοντας μικρές πινελιές από την φαντασία και την προσωπικότητά μας.

Στο πάρτι ή τη δεξίωση που θα ακολουθήσει αργότερα ζωγραφίστε με πινέλα, κηρομπογιές, μαρκαδόρους και δακτυλομπογιές και σίγουρα μην φοβηθείτε να βγείτε και έξω από τα πλαίσια. Ο χώρος που θα επιλέξετε μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν φανταστικό κόσμο που θα χαρούν οι καλεσμένοι σας ότι ηλικία και αν έχουν. Μην φοβηθείτε τα χρώματα, ακόμα και τα γλυκά πρέπει να έχουν τα χρώματα της επιλογής σας. Επιλέξτε ένα θέμα και τερματίστε το, εδώ τη διακριτικότητα τη ρίχνουμε έξω από το παράθυρο.

Το πάρτι ή η δεξίωση είναι μία γιορτή στο πρόσωπο του παιδιού σας και το αποτύπωμά της στις φωτογραφίες που θα βγουν πρέπει να είναι δυνατό και ξεχωριστό, γιατί ο μικρός πρίγκιπας ή η μικρή πριγκίπισσα μπορεί να βρίσκονται εκεί αλλά δεν θα θυμούνται τίποτα. Αυτό που θα μείνει από αυτή την ημέρα θα είναι το φωτογραφικό άλμπουμ για να θυμίζει σε εμάς και να δείχνει στο παιδί μας τον υπέροχο κόσμο που δημιουργήσαμε την ημέρα της βάφτισής του.