H αξία της εκτυπωμένης φωτογραφίας

Για να φωτογραφίσεις πρέπει να τοποθετήσεις σε μια ευθεία γραμμή το μυαλό, το μάτι και την καρδιά.

Ανρί Καρτιέ Μπρεσόν

Η φωτογραφία είναι μία μορφή τέχνης που ενσαρκώνει την προσωπική έκφραση του φωτογράφου, αλλά και την ψυχοσύνθεση του ανθρώπου που φωτογραφίζει.

Κάθε στιγμή είναι μοναδική, όπως και κάθε άνθρωπος όταν εκφράζει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο το συναίσθημα.

Ένας φωτογράφος είτε είναι ερασιτέχνης, είτε επαγγελματίας, καλείτε να αποτυπώσει ξεχωριστές στιγμές και συναισθήματα ακριβώς την στιγμή που συμβαίνουν επιλέγοντας εκείνη τη ματιά και εκείνο το χαμόγελο που θα τονίσουν καλύτερα τον χαρακτήρα του ανθρώπου και το συναίσθημα της στιγμής.

Για να βγει μία τέτοια φωτογραφία, χρειάζεται απόλυτο συγχρονισμό αλλά και τέχνη και η φύση της τέχνης είναι να φαίνεται.

Η ιστορία της τέχνης της φωτογραφίας είναι πρόσφατη και ακόμα εξελίσσετε, από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες, στις έγχρωμες και από τα φιλμ στις ψηφιακές φωτογραφίες η εξέλιξή της είναι ραγδαία ενώ η ποιότητα της αποτύπωσης με τον κατάλληλο εξοπλισμό, μοιάζει μαγική.

Ωστόσο, η τεχνολογική εξέλιξη και η ευκολία με την οποία μπορούμε να τραβήξουμε μία φωτογραφία υψηλής ανάλυσης και ποιότητας, άλλαξε και εμάς.

Henri Cartier-Bresson ( 22 Αυγούστου, 1908 –  3 Αυγούστου, 2004)

Ο Ανρί Καρτιέ Μπρεσόν ήταν Γάλλος φωτογράφος. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους του 20ού αιώνα και ειδικότερα ένας από τους «πατέρες» της φωτοδημοσιογραφίας. Το έργο του αναγνωρίστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Συγκεντρώνουμε στα κινητά, τα tablet και τους υπολογιστές μας εκατοντάδες φωτογραφίες. Αποθηκευμένες αναμνήσεις σε ένα σκληρό δίσκο, που θαυμάζουμε από τόσο κοντά αλλά και από απόσταση, καθώς καμία από αυτές τις φωτογραφίες δεν κρατάμε στα χέρια μας.

H αξία των εκτυπωμένων φωτογραφιών είναι σημαντική και η ουσία της αξίας τους κρύβεται στην διαδικασία.

Από την εμφάνιση τους και τον ενθουσιασμό που τις συνοδεύει, την επιλογή του κατάλληλου άλμπουμ και την τοποθέτησή τους μέσα σε αυτό, οι φωτογραφίες αυτές γίνονται το μέσο με το οποίο μπορούμε όχι μόνο να ξαναζήσουμε όμορφες στιγμές, αλλά να σχεδιάσουμε και νέες.

Η τέχνη της φωτογραφίας μας αποδεικνύει συνέχεια την αξία της και όπως κάθε τέχνη αξίζει να τη ζούμε, να τη διακοσμούμε και να τη αναδεικνύουμε, άλλωστε αυτό το είδος τέχνης είναι ίσως το μοναδικό μέσα στον χώρο μας στο οποίο πρωταγωνιστούν τα πρόσωπα των αγαπημένων μας και φυσικά το δικό μας.

Φωτογράφοι Καλαμάτα
Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα
Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική σας φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Επαγγελματίες, με άρτια και εξειδικευμένη – ανά αντικείμενο- τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής, που θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία, από το κατάστημά μας.
Προιόντα
Κλασσικές Εκτυπώσεις, Εκτύπωση Καμβά, Μεγάλες Εκτυπώσεις, Fine Art εκτυπώσεις, Εκτύπωση σε Κούπα, Δώρα, Wall Art, Mouse Pad, Puzzle, πάζλ, Εκτύπωση σε μαξιλάρι, ευχαριστήριες κάρτες,
Γάμος
Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,
Βάφτιση
Φωτογράφηση βάφτισης, επαγγελματίες φωτογράφοι, άλμπουμ βάφτισης, ψηφιακό άλμπουμ βάφτισης, φωτογράφηση πάρτι, Χρόνης Χρονόπολος, Chronis Chronopoulos, φωτογράφοι καλαμάτα, Βάφτιση,
Φωτογράφοι
Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα, Φωτογράφος Γάμου Καλαμάτα, Φωτογράφος Βάπτισης‎, Φωτογραφεία καλαμάτα, Φωτογράφοι Καλαμάτα
Φωτογραφήσεις
Οικογενειακή φωτογράφηση, φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάφτισης, φωτογράφηση ζευγαριού, Φωτογράφος Γάμου Καλαμάτα
Βιντεοσκοπήσεις
Βιντεοσκόπηση γάμου, Βιντεοσκόπηση βάφτισης, βιντεοσκοπήσεις γάμων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων, βίντεο γάμων, Βιντεοσκοπήσεις, βίντεο βάφτισης, βίντεο γάμου, βίντεο γάμου καλαμάτα,
Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις