Φθινοπωρινή Pre – Wedding φωτογράφηση

Κόκκινα φύλλα, πολύχρωμα χρυσάνθεμα και πορτοκαλί κολοκύθες!

Το φθινόπωρο είναι η εποχή με τα πιο βαθιά και έντονα χρώματα μέσα από τα οποία η φύση δίνει την υπόσχεση της αναγέννησης.

Κάθε φυσικό τοπίο αποκτά έναν ιδιαίτερο και καλλιτεχνικό χαρακτήρα με τα φύλλα των δέντρων να αποτελούν τους κύριους πρωταγωνιστές της εποχής αυτής. Κόκκινα, κίτρινα και καφέ, άλλα ακόμα πάνω στα δέντρα και άλλα πεσμένα πάνω στη γη, δίνουν το απόλυτο σκηνικό για μία φωτογράφηση με τα πιο θερμά και έντονα χρώματα, αυτά του πάθους.

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που μπορεί να σκηνοθετήσει ονειρεμένες φωτογραφήσεις για τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν αυτή την εποχή ή αργότερα το χειμώνα.

Φυσικά αυτή η εποχή επιτάσσει η φωτογράφηση να πραγματοποιηθεί στη φύση και όχι σε κάποιο κλειστό χώρο ή μέσα στη πόλη. Κάποιο κοντινό δάσος ή κάποιο άλσος αποτελούν τις ιδανικές τοποθεσίες. Ιδανικά το απόγευμα με το ζεστό φως του ήλιου να αντανακλάται πάνω στα φθινοπωρινά χρώματα του τοπίου ή μια μέρα που νωρίτερα να έχει βρέξει, όπου τα χρώματα είναι εντονότερα και η αίσθηση της φύσης απλά μοναδική.

Ο έρωτας του ζευγαριού θα πρέπει να ανταγωνιστεί το πάθος της φύσης για να ξεχωρίσει μέσα σε ένα τόσο μαγικό τοπίο.

Η κίνηση είναι απαραίτητη, δεν ψάχνουμε την καλύτερη στημένη πόζα, αλλά την πιο αυθόρμητη και αληθινή. Το συναίσθημα πρέπει να είναι παρόν σε όλες τις εκφάνσεις τους, είτε είναι γέλιο, είτε είναι τρυφερότητα, είτε είναι πάθος.

Τα τοπία του φθινοπώρου έχουν μία μεταφυσική ομορφιά και ένα μοναδικό μυστήριο που ξετυλίγεται μέσα από τα χρώματα και το άρωμα που αφήνουν οι πρώτες βροχές ποτίζοντας τη γη. Είναι μία εποχή που προσφέρει απλόχερα τη χάρη της στα ζευγάρια που την επέλεξαν για να πραγματοποιήσουν τον γάμο τους.