Προσωπικά Ημερολόγια

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μόλις μερικές εβδομάδες μακριά και σίγουρα μέσα στις σκέψεις όλων, το πνεύμα της εποχής αρχίζει σιγά σιγά να ξυπνά τον ενθουσιασμό του μικρού παιδιού που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η γιορτή αυτή είναι κατεξοχήν οικογενειακή και τη γιορτάζουμε πάντα με εκείνα τα πρόσωπα που είχαν και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο μέσα στη ζωή μας, είτε απλά βρεθήκαμε ανάμεσά τους, είτε τα επιλέξαμε.

Φυσικά ένα από τα στοιχεία που κάνουν το εορταστικό πνεύμα ακόμα πιο χαρούμενο και φωτεινό είναι τα δώρα, καθώς τα δώρα, ιδιαίτερα όταν χαρίζονται μετά από σκέψη και προσεχτική έρευνα, συμβολίζουν την εκπλήρωση των ευχών και την ελπίδα ότι ο καινούργιος χρόνος θα φέρει μαζί του όσα επιθυμεί η καρδιά μας.

Υπάρχουν όμως και κάποια δώρα που μιλάνε απευθείας στην καρδιά.

Αυτά τα Χριστούγεννα κάντε ένα τελείως διαφορετικό δώρο στους ανθρώπους που αγαπάτε, ένα δώρο γεμάτο χρώματα, χαμόγελα και ευτυχισμένες στιγμές.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σας είναι ο καθένας τους και ένα διαφορετικό κεφάλαιο, με τους οποίους σίγουρα έχετε μοιραστεί πολλές και όμορφες στιγμές

Το ημερολόγιο της νέας χρονιάς ας ξεκινήσει λοιπόν με την αισιοδοξία αυτών των στιγμών. Κάθε μήνας και μία σελίδα που θα απεικονίζει  μία αξέχαστη στιγμή.

Ένα τέτοιο ημερολόγιο μπορεί να γίνει ένα ξεχωριστό δώρο στους γονείς σας με φωτογραφίες μαζί τους από τα παιδικά σας χρόνια μέχρι και σήμερα.

Στον σύζυγο ή τη σύζυγό σας, περιλαμβάνοντας φωτογραφίες από τις πιο ιδιαίτερες και ρομαντικές σας στιγμές.

Στους φίλους σας, με εικόνες από τις πιο αστείες, ξένοιαστες και όμορφες αναμνήσεις.

Οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε δεν χρειάζεται να είναι τέλειες. Σίγουρα κάποιες θα είναι πολύ παλιές, μπορεί και ταλαιπωρημένες, αλλά δεν πειράζει καθόλου, αυτό που έχει σημασία είναι το συναίσθημα που αναδεικνύουν!

Άλλωστε με τη φωτογραφική κάμερα του κινητού σας, μπορείτε πολύ εύκολα να φωτογραφήσετε την παλιά φωτογραφία, έτσι ώστε να της δώσετε μεγαλύτερο μέγεθος από αυτό που μπορεί να έχει, αλλά και για να μπορέσετε να την επεξεργαστείτε στο Photoshop και να διορθώσετε τυχόν ατέλειες που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί από την πολυκαιρία.

Φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή της επαγγελματικής επεξεργασίας από έναν φωτογράφο, οπότε ακόμα και αν η φωτογραφία που θέλετε να συμπεριλάβετε έχει προβληματάκια, μην σας στεναχωρεί τίποτα, γιατί όλα διορθώνονται!

Εσείς συνωμοτήστε με το πνεύμα της εποχής και χαρίστε στους δικούς σας αυτό το ξεχωριστό δώρο δημιουργώντας νέες ευτυχισμένες αλλά και συγκινητικές στιγμές! Θα τις χρειαστείτε για το ημερολόγιο της επόμενης χρονιάς!!!!