Μοιραστείτε τις καθημερινές σας στιγμές μέσα από έξυπνες και αστείες φωτογραφίες

Η απομόνωση μέσα στο σπίτι μας έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να βρούμε δημιουργικούς τρόπους να περάσουμε την ώρα μας. Με την καραντίνα όμως να συνεχίζεται και την άνοιξη να κάνει όλο και περισσότερο πιο εμφανή τη παρουσία της, η παραμονή μας μέσα στο σπίτι, αυτές τις λίγες ημέρες που απομένουν μέχρι τη σταδιακή άρση των μέτρων, μπορεί να μοιάζει ακόμα πιο δύσκολη και περιοριστική.

Μέσα στις ασχολίες με τις οποίες καταπιαστήκαμε αυτές τις ημέρες, όπως άλλωστε φάνηκε και στα social media, ήταν να «ξεσκονίσουμε» λίγο τα πρόσφατα φωτογραφικά μας αρχεία, αλλά και να ανοίξουμε άλμπουμ μίας άλλης εποχής ποστάροντας πολλές φορές κάποιες φωτογραφίες των παιδικών και νεανικών μας χρόνων.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα μιας πιο ξένοιαστης εποχής και με στόχο πάντα την κωμική πλευρά της καθημερινότητάς μας, παίρνουμε την αγαπημένη μας κάμερα στα χέρια μας και διηγούμαστε με μία θεατρική και κωμική νότα καθημερινά γεγονότα

Το πιο απλό γεγονός μπορεί να γίνει μία κωμική σύντομη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, κάτι που φτιάξαμε, κάτι που χάλασε, μία δραστηριότητα με τα παιδιά μας, ένα μικρό σκετσάκι, μία αστεία αντίδραση του κατοικίδιού μας, το οποίο μπορούμε να πάρουμε και βίντεο.

Εκφράζοντας τα συναισθήματά μας, σατιρίζοντας και δημιουργώντας μικρές κωμωδίες, είναι ένας δημιουργικός τρόπος να εκφράσουμε και να διώξουμε από μέσα μας ακόμα και συναισθήματα που το βάρος τους μας δημιουργεί άγχος και στρες.

Επιπλέον αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία να σκηνοθετήσουμε την εικόνα ή το βίντεο που θα δημιουργήσουμε, είτε με εκφράσεις, είτε με αστείους διαλόγους.

Θα κάνουμε καλό και σε εμάς αλλά και τους φίλους που θα το παρακολουθήσουν, γιατί το χιούμορ αυτή την εποχή αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που όχι μονό θα μας βοηθήσουν τώρα που μένουμε σπίτι,  αλλά και αργότερα όταν επιστρέψουμε σε μία άλλη μορφή κακονικότητας που δεν θα μοιάζει σε καμία περίπτωση με την καθημερινότητα που γνωρίζουμε και έχουμε συνηθίσει, τουλάχιστον μέχρι να αντιμετωπιστεί και να εξαλειφτεί κάθε κίνδυνος που σχετίζεται με τον συγκεκριμένο ιό.

Η θετική στάση, η φαντασία και η πηγαία έκφραση αποτελούν τα σημαντικότερα εργαλεία για να διατηρήσουμε την καλή μας ψυχολογία αλλά και την αισιοδοξία μας και η φωτογραφική μας κάμερα είναι το μέσο με το οποίο μπορούμε να τα μοιραστούμε με τον κόσμο μας.