• Κάντε την αγαπημένη σας φωτογραφία ταπετσαρία

Μια φωτογραφία μπορεί να μετατραπεί σε ένα εμπνευσμένο στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης.

Όση αγαπάμε την φωτογραφία έχουμε μέσα στο portfolio μας πολλές πετυχημένες λήψεις με φυσικά και αστικά τοπία, αλλά και φωτογραφίες από όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες αυτές σε υψηλή ανάλυση μπορούν να γίνουν ταπετσαρία, ένα εκκεντρικό στοιχείο διακόσμησης που δίνει μέσα σε έναν εσωτερικό χώρο προοπτική αλλά και ένα πολύ προσωπικό χαρακτήρα.

Η ταπετσαρία είναι μία επιλογή που μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά όποιο χώρο επιλέξουμε να τη τοποθετήσουμε.

Ιδίως μία φωτοταπετσαρία έχει τη δύναμη να μας ταξιδέψει δημιουργώντας ένα νοητό παράθυρο στην τοποθεσία των ονείρων μας, να αλλάξει τη διάθεσή μας αλλά και τα τετραγωνικά του χώρου μας. Κυριολεκτικά… σίγουρα όχι, ωστόσο μπορεί να επηρεάσει μοναδικά την αντίληψη μας σε σχέση με το μέγεθος του χώρου.

Για παράδειγμα, οι μικροί χώροι έχουν ανάγκη πάνω από όλα την προοπτική για να δείξουν πιο μεγάλοι. Ένας τοίχος μπορεί να παραμείνει τοίχος ή να μεταμορφωθεί σε ένα άνοιγμα με θέα έναν κήπο, ένα δάσος, μία λίμνη, ένα καταπράσινο μονοπάτι κλπ.

Οι φωτοταπετσαρίες με θέμα φυσικά τοπία, μέσα από μία μαγευτική HD ανάλυση μπορούν να μας ταξιδέψουν στο όνειρο, δίνοντας στο χώρο μας το πλεονέκτημα της φυσικής προοπτικής του τοπίου.

Αυτού του τύπου οι ταπετσαρίες μπορούν να τοποθετηθούν σε όποιο σημείο του σπιτιού επιθυμούμε, αλλά τα ιδανικά σημεία είναι το σαλόνι και/ή η κρεβατοκάμαρα, ενώ είναι ανθεκτικές και εύκολες στο καθάρισμα,

Οι ευτυχισμένες στιγμές και οι φωτεινές αναμνήσεις μας είναι τα ομορφότερα έργα τέχνης

Επιπλέον, αυτό το μαγικό στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης μπορεί να απεικονίζει ένα πορτραίτο μας ή μία πιο καλλιτεχνική φωτογράφηση που μπορεί να έχουμε κάνει στο παρελθόν, δίνοντας στο χώρο που θα την τοποθετήσουμε μία άκρως προσωπική και αισθαντική ατμόσφαιρα, αναδεικνύοντας όχι μόνο το προσωπικό μας στυλ στην διακόσμηση, αλλά ίσως και μία πλευρά του χαρακτήρα μας που δεν εκφράζουμε εύκολα στην καθημερινότητά μας.

Με τον ίδιο τρόπο, ακόμα και αυθόρμητες φωτογραφικές λήψεις γεμάτες συναίσθημα και ειλικρίνεια αποτελούν και αυτές μία μοναδική θεματολογία για μία ταπετσαρία τοίχου.

Οι ευτυχισμένες στιγμές και οι φωτεινές αναμνήσεις μας  είναι τα ομορφότερα έργα τέχνης που μπορούμε να τοποθετήσουμε μέσα στο σπίτι μας, δίνοντάς τους όποια διάσταση επιθυμούμε, ακόμα και τη διάσταση ενός ολόκληρου τοίχου, γιατί στην έκφραση δεν υπάρχει υπερβολή, παρά μόνο έμπνευση!

Κάντε την δική σας ξεχωριστή ανάμνηση μία όμορφη ταπετσαρία!