Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις

ABOUT

About

About. Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα

Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική σας φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.
Επαγγελματίες, με άρτια και εξειδικευμένη – ανά αντικείμενο- τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής, που θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία, από το κατάστημά μας.

Προιόντα

Κλασσικές Εκτυπώσεις, Εκτύπωση Καμβά, Μεγάλες Εκτυπώσεις, Fine Art εκτυπώσεις, Εκτύπωση σε Κούπα, Δώρα, Wall Art, Mouse Pad, Puzzle, πάζλ.
Εκτύπωση σε μαξιλάρι, ευχαριστήριες κάρτες,

Γάμος

Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης.
Φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,

Βάφτιση

Φωτογράφηση βάφτισης, επαγγελματίες φωτογράφοι, άλμπουμ βάφτισης, ψηφιακό άλμπουμ βάφτισης, φωτογράφηση πάρτυ, Χρόνης Χρονόπολος, Chronis Chronopoulos, φωτογράφοι καλαμάτα, Βάφτιση,

Φωτογράφοι

Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα

Φωτογράφηση

Οικογενειακή φωτογράφηση, φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάφτισης, φωτογράφηση ζευγαριού,

Βιντεοσκόπηση

Βιντεοσκόπηση γάμου, Βιντεοσκόπηση βάφτισης, βιντεοσκοπήσεις γάμων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων

ΤΟ ΟΡΑΜΑ

Για εμάς, σκοπός της δραστηριοποίησης μας είναι η δημιουργία έργων φωτογραφικής και κινηματογραφικής τέχνης, με θέμα εσάς και τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας.
Καταγράφοντας πρόσωπα και γεγονότα αναζητούμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις σας. Επενδύοντας διαρκώς σε οτιδήποτε απαραίτητο προς την κατεύθυνση αυτή, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε μοναδικές υπηρεσίες αιχμής, γύρω από την εικονοληψία και την ψηφιακή εκτύπωση.
Το όραμα μας είστε εσείς. Ο κάθε πελάτης ξεχωριστά και οι στιγμές που μαζί θα περάσουμε.Αρκεί να μας δώσετε την ευκαιρία.

Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ

Η ενασχόληση μου με τη φωτογραφία αποτέλεσε το χόμπι μου σε νεαρή ηλικία, αντικείμενο σπουδών στη συνέχεια και αργότερα το κύριο αντικείμενο απασχόλησης μου στην επαγγελματική μου πορεία, έως και σήμερα. Η φιλοσοφία μου στηρίζεται στην ανθρωπιά, την απλότητα και την αμεσότητα και το επάγγελμα στην αποτύπωση μέσα από τη μηχανή μου, του συναισθήματος, της φύσης και των φυσικών στάσεων, με σκοπό να αποτυπωθεί η ιστορία του κάθε πελάτη και να διατηρηθεί για το μέλλον. Οι στιγμές εξάλλου είναι πάντοτε σπουδαίες και σημαντικές.

Η ΟΜΑΔΑ

Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική σας φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Επαγγελματίες, με άρτια και εξειδικευμένη – ανά αντικείμενο- τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής, που θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία, από το κατάστημά μας.

TΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το φωτογραφείο ιδρύθηκε το 2003 και εδρεύει στο κέντρο της Καλαμάτας, διευκολύνοντας έτσι την άνετη και εύκολη πρόσβαση. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους μας, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε άμεσα για πλήθος υπηρεσιών φωτογράφισης και ψηφιακής εκτύπωσης. Επίσης, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας μπορείτε να καθίσετε αναπαυτικά και να ενημερωθείτε εκτενώς για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, ανάλογα με το κοινωνικό γεγονός που σας ενδιαφέρει, έχοντας άμεση πρόσβαση σε χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς μας. Σας περιμένουμε!