• h πολύχρωμη φαντασία των παιδιών γίνεται trend στο Interior Design

Δημιουργήστε καμβάδες & μεγάλες εκτυπώσεις με τις ζωγραφιές των παιδιών σας

Η ζωγραφική είναι μια συμβολική γλώσσα που τα παιδιά χρησιμοποιούν συχνά για να εκφραστούν.

Ο κόσμος τους εκφράζεται μέσα από έντονα χρώματα και λιτά σχέδια που στο σύνολο τους διαμορφώνουν την εικόνα της ευτυχίας.

Άλλοτε με κυβιστική, άλλοτε με αφαιρετική και άλλοτε με εξπρεσιονιστική διάθεση η ζωγραφιές που δημιουργούν μέσα στις ακουαρέλες τους μπορούν να γίνουν το έναυσμα και η έμπνευση για να διακοσμήσουμε το σπίτι μας, σε αυτό το τόσο ειλικρινές και χαρούμενο ύφος.

To interior design θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας ζωντανός οργανισμός που προχωρά και εξελίσσετε παράλληλα με τον άνθρωπο.

Έτσι λοιπόν στην σημερινή εποχή γνωρίζουμε πολύ καλά ότι o εσωτερικός χώρος του σπιτιού μας, επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία μας, γι’ αυτό και πρέπει να είναι χαρούμενος και φωτεινός, για να μας δίνει άλλες ώρες ενέργεια και άλλες ώρες ποιοτική χαλάρωση.

Ο τρόπος λοιπόν που αντιλαμβάνονται τα παιδιά τον κόσμο, με την αθωότητα που τα διακρίνει, αποτελεί την ιδανική πρόταση για να διαμορφώσουμε τον χώρο του σπιτιού μας, με συναισθήματα, χρώματα και ιδιαίτερη καλλιτεχνική άποψη.

Κάθε παιδί είναι καλλιτέχνης. Το θέμα είναι πώς θα παραμείνει καλλιτέχνης μεγαλώνοντας.

Pablo Picasso, 1881-1973

Αναδείξτε τις ζωγραφιές των παιδιών σας και παρουσιάστε τις ως τα έργα τέχνης που ήδη είναι!

Δημιουργήστε γωνιές με ειδικές θεματολογίες και εκτυπώστε τις ζωγραφιές τους σε μαξιλάρια & κούπες. Δώστε το χώρο που τους αξίζει με μεγάλα κάδρα & καμβάδες.

Πάρτε τις ζωγραφιές αυτές και δημιουργήστε ακόμα και δωράκια για πάρτι, όπως μπρελοκ και puzzle, που θα αρέσουν στα παιδιά και θα ξετρελάνουν τους γονείς!!!