Κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό τόσο στη σχέση, τόσο στα ενδιαφέροντά του, όσο και στο τρόπο που γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε. Όλα αυτά μαζί δημιουργούν μία ιδιαίτερη θεματολογία για μία pre – wedding φωτογράφηση.

Η θεματική pre – wedding φωτογράφηση διηγείται την ιστορία της σχέσης του ζευγαριού, τονίζοντας όλα εκείνα τα σημεία που το κάνουν μοναδικό και για αυτό το λόγο είναι σημαντικό να συμπεριλαμβάνεται στις γαμήλιες προετοιμασίες.

Οι φωτογραφίες που θα τραβήξει ο φωτογράφος, αποτελούν μερικές από τις πιο σημαντικές και όμορφες αναμνήσεις, αυτές τις αρχής που είναι γεμάτες έρωτα, ενθουσιασμό και τρέλα! Αυτά λοιπόν τα πολύτιμα συναισθήματα πρέπει να αφήσουμε να τα αποτυπώσει ο φακός και να τα κρατήσουμε για πάντα μέσα σε ένα από τα πιο σημαντικά άλμπουμ της ζωής μας.

Σίγουρα κατά τη διάρκεια μίας σχέσης, ένα ζευγάρι έχει φωτογραφηθεί σε διάφορες περιστάσεις και έχει ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό όμορφων στιγμών. Η διαφορά της pre- wedding φωτογράφησης σε σχέση με αυτές τις φωτογραφίες έχει τρεις σημαντικές διαφορές και πλεονεκτήματα.

  1. Έχουμε απέναντί μας έναν επαγγελματία φωτογράφο. Αυτό σημαίνει ότι όποια φωτογραφία και αν έχουμε βγάλει στο παρελθόν, θα ωχριά μπροστά στις φωτογραφίες που θα μας τραβήξει εκείνος.
  2. Γνωρίζοντας ότι θα φωτογραφηθούμε, θα έχουμε προσέξει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια στην εμφάνισή μας, άρα θα λάμπουμε.
  3. Μετά την πρόταση γάμου, μεσολαβεί μία περίοδος πολύ όμορφων και έντονων συναισθημάτων. Αυτό αποτυπώνεται στον φακό και εκφράζεται μέσα από τη κίνηση του σώματος, τα βλέμματα και το φως που εκπέμπει το ζευγάρι.

Το σκηνικό που θέλουμε να μας περιβάλει, τα σημεία που θα φωτογραφηθούμε, καθώς και οι ενδυματολογικές επιλογές που θα κάνουμε, δημιουργούν το θέμα της φωτογράφησης,

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να επιλέξουμε ένα ή και περισσότερα σημεία στα οποία θέλουμε να φωτογραφηθούμε, δημιουργώντας μία φωτογράφηση διηγηματικού χαρακτήρα της σχέσης ή μία φωτογράφηση σε ένα σημείο που να αναδεικνύει το ιδιαίτερο στυλ μας, είτε αυτό είναι ρομαντικό, ροκ, νοσταλγικό κτλ.

Όσα ζευγάρια ασχολούνται με πιο extreme δραστηριότητες και αθλήματα μπορούν να συμπεριλάβουν μέσα σε αυτό το άλμπουμ, αυτά τα ενδιαφέροντα που σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο μέσα στη σχέση τους.