• Δείτε τι θα κάνουμε φέτος τις φωτογραφίες των διακοπών μας

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές μας με υπέροχες αναμνήσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Οι διακοπές λοιπόν μπορεί να τελείωσαν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας με θέα αυτά τα τοπία και αυτές τις όμορφες στιγμές, όταν μάλιστα μπορούν να γίνουν το επίκεντρο της εσωτερικής διακόσμησης, μέσα σε ένα ζωντανό και χαρούμενο σπίτι, το δικό μας!

Οι φωτογραφίες μας, τα τοπία στα οποία βρεθήκαμε, τα αγαπημένα πρόσωπα, ακόμα και οι άνθρωποι που γνωρίσαμε, μπορούν να γίνουν ένα όμορφο κολάζ στον τοίχο μας.

Η θέα από το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτά μας μπορεί να είναι πανέμορφη, μα εξίσου όμορφη μπορεί να είναι και η εικόνα του τοίχου μας με την εκτύπωση του τοπίου που μας μάγεψε περισσότερο σε μία μεγάλη διάσταση ή πάνω σε έναν καμβά.

Και επειδή δεν υπάρχει πιο όμορφη αίσθηση, από εκείνη την στιγμή που μετά από μία κουραστική ημέρα καθόμαστε στο καθιστικό μας για να χαλαρώσουμε, ένα photobook ανοιγμένο πάνω στο τραπεζάκι του καφέ από τις φετινές μας διακοπές θα μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα να μας δίνει την ενέργεια, την έμπνευση και το κίνητρο για να σχεδιάσουμε τις επόμενες διακοπές μας!!!