Βάλτε το φθινόπωρο στο σπίτι σας με μία φωτογραφία

Κάθε εποχή μας δίνει και ένα διαφορετικό θέμα για να ανανεώσουμε και να διακοσμήσουμε το σπίτι μας.

Το φθινόπωρο είναι μία υπέροχη εποχή για να στρέψουμε το βλέμμα στο εσωτερικό του σπιτιού μας και να ανανεώσουμε την εικόνα του, για να το κάνουμε πιο χαρούμενο και πιο ζεστό.

Αυτή η εποχή μας δίνει ζεστά  χρώματα, ιδιαίτερες θεματολογίες και πανέμορφα τοπία, έτσι από το να ψάχνουμε πως θα διακοσμήσουμε το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο μας με άλλο ένα ριχτάρι ή μία ακόμα μαξιλάρα ή κάποιο άλλο διακοσμητικό αντικείμενο που θα γεμίσει ακόμα περισσότερο το χώρο μας, ας στρέψουμε το βλέμμα μας στους τοίχους μας και ας δούμε πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτό το σημείο.

Μία εικόνα επιδρά πάντοτε με έναν μοναδικό τρόπο στον χώρο που τοποθετείτε, αφού δίνει ένα ξεχωριστό «στίγμα» στο ύφος και στο στυλ αυτού του χώρου. Έτσι μία και μόνο φωτογραφία μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός χώρου όταν την εκτυπώσουμε σε μεγάλη διάσταση και την τοποθετήσουμε μέσα σε μία μεγάλη κορνίζα στον τοίχο.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αλλάζουμε την εικόνα που παρουσιάζει ο χώρο μας κάθε εποχή και για κάθε περίσταση, εύκολα, οικονομικά  και δημιουργικά, αφού είτε με την φωτογραφική μας μηχανή, είτε με το κινητό μας τηλέφωνο μπορούμε και εμείς οι ίδιοι να δημιουργήσουμε μοναδικές εικόνες από τοπία, ανθρώπους και δημιουργικά concept, αναδεικνύοντας κάθε εποχή την εικόνα του σπιτιού, αλλά και το ταλέντο μας στη φωτογραφία.

Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μεγάλη κορνίζα και πολύ καλή διάθεση!

Δείτε πως αλλάζει ο χώρος…έτσι, τόσο απλά!

ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ