• Προστατέψτε τις φωτογραφικές σας αναμνήσεις μέσα σε ένα Photo Box

Η αξία της εκτυπωμένης φωτογραφίας είναι ανεκτίμητη, γιατί είναι κυριολεκτικά μία ανάμνηση που μπορεί να πιάσεις στα χέρια σου.

Είτε επιλέξουμε μία απλή εκτύπωση, είτε ένα ψηφιακό άλμπουμ, είτε ένα Photo Book, το που και το πώς θα τοποθετήσουμε, τις φωτογραφίες αυτές είναι σημαντικό.

Για παράδειγμα, ένα ψηφιακό άλμπουμ δεν τοποθετείτε ποτέ κάθετα πχ σε μία βιβλιοθήκη, καθώς με τον καιρό, το βάρος των σελίδων, του εξωφύλλου και του οπισθόφυλλου, καθώς και από τη χρήση, αποδυναμώνεται η ράχη του άλμπουμ.

Τα άλμπουμ λοιπόν τα τοποθετούμε πάντα οριζόντια. Με τον καιρό όμως, το φως, τη σκόνη, την υγρασία, ακόμα και από το καθάρισμα που μπορεί να κάνουμε εμείς οι ίδιοι, το εξώφυλλο του άλμπουμ μας, είτε πρόκειται για ένα απλό άλμπουμ του εμπορίου, είτε για ένα ψηφιακό, χαλάει, καθώς επηρεάζεται το χρώμα, το τύπωμα ή η φωτογραφία που μπορεί να έχει. Το ίδιο συμβαίνει και στις εκτυπώσεις φωτογραφιών που μπορεί να διατηρούμε σκόρπιες μέσα σε ένα συρτάρι, μέσα σε ένα φάκελο ή σε ένα ντουλάπι.

Για το λόγο αυτό, δημιουργήθηκαν τα Photo Box.

Τα κουτιά αυτά προστατεύουν τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ μας από τις φθορές του χρόνου κρατώντας όλες τις αναμνήσεις μας ασφαλείς στον δικό τους χώρο.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες Photo box. Υπάρχει το Premium Box που είναι κουτιά με υφή ξύλου ή δερματίνη, πάνω στα οποία μπορείτε να τυπώσετε κείμενο, φωτογραφία, ή σχέδιο, στην απόχρωση που θέλετε εσείς και υπάρχει και το Wooden Box, που είναι κουτιά από φυσικό ξύλο βαμμένα στο χρώμα της καστανιάς ή της καρυδιάς, στα οποία επίσης μπορεί να τυπωθεί το κείμενο, η φωτογραφία, ή το σχέδιο που θέλετε εσείς.

Επιπλέον τα κουτιά αυτά έχουν και θήκη για USB.

Επιλέγοντας να προστατέψουμε τις φωτογραφίες και τα άλμπουμ μας, προστατεύουμε όλες τις σημαντικές μας στιγμές, ενώ η ύπαρξη ενός τέτοιου κουτιού, όπου και αν το τοποθετήσουμε μέσα στο σπίτι, θα δημιουργεί μία εικόνα τάξης, καλαισθησίας και φυσικά δεν θα παραπέσει και δεν θα χάσουμε ποτέ ξανά φωτογραφία.