Christmas Times – Μεγάλες Εκτυπώσεις & Décor

Αυτό που δίνει μέσα σε ένα σπίτι αυτό το μοναδικό χριστουγεννιάτικο πνεύμα που όλοι λατρεύουμε είναι φυσικά η ίδια οικογένεια που ζει μέσα σε αυτό.

Ωστόσο κάθε χρόνο δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον κλασσικό στολισμό και δεν συμπεριλαμβάνουμε μέσα σε αυτόν τα πρόσωπα που κάνουν αυτή την εποχή μαγική.

Ένας ιδιαίτερος και πληθωρικός τρόπος για να τονίσουμε το πνεύμα της εποχής, της οικογένειας, των αγαπημένων μας προσώπων, είναι να δημιουργήσουμε μεγάλες εκτυπώσεις με φωτογραφίες από προηγούμενα Χριστούγεννα, ή να βγάλουμε νέες φωτογραφίες τώρα που όλοι σχεδόν έχουμε στολίσει και να τις συμπεριλάβουμε στο χριστουγεννιάτικο décor είτε με τη μορφή καμβά, είτε με την μορφή μίας μεγάλης επιτοίχιας κορνίζας, κοντά στο δέντρο, πάνω από τον καναπέ, το τζάκι, στον τοίχο της εισόδου μας, στο διάδρομο ή τη κρεβατοκάμαρά μας.

Μία τέτοια ιδέα μπορεί να στολίσει και να κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερους τους προφανείς χώρους του σπιτιού όπου δίνουμε την μεγαλύτερη έμφαση κάθε χρόνο ή σε ένα σημείο που δεν συνηθίζουμε να στολίζουμε.

Επιπλέον, μπορούμε να επιλέξουμε να εκτυπώσουμε ακόμα και εικόνες που στα μάτια μας δίνουν μία εξτρά μαγεία και που δεν σχετίζονται με οικογενειακά πρόσωπα. Τέτοιες εικόνες μπορεί να είναι ένα χιονισμένο τοπίο, μία στολισμένη πόλη, ένα έλκηθρο, αλλά και οτιδήποτε άλλο κάνει τη φαντασία μας να ταξιδεύει και τον χώρο του σπιτιού μας ακόμα πιο μαγικό.