Φωτογράφιση Μητέρας & Κόρης

Η σχέση μητέρας και κόρης έχει κάτι μοναδικό, γιατί είναι μία σχέση που δεν αλλάζει μέσα στον χρόνο. Πάντοτε η κόρη χρειάζεται την παρουσία, την συμβουλή και τη στήριξη της μητέρας της και πάντοτε η μητέρα θέλει να βρίσκεται και να έχει ενεργό ρόλο στη ζωή της κόρης της.

Η σχέση τους λοιπόν είναι ξεχωριστή, γιατί όσο διαφορετικό χαρακτήρα και αν έχουν, όσες φορές και αν συγκρουστούν, η κόρη δεν παύει να είναι η συνέχεια της γυναίκας που την έφερε στη ζωή και η μητέρα παραμένει για τη κόρη η πρώτη και παντοτινή αγάπη, αυτό από μόνο του έχει μία ιδιαίτερη μαγεία.

Αυτή τη σχέση και αυτή τη μαγεία μπορεί να αποτυπώσει μοναδικά ο φωτογραφικός φακός, όποια στιγμή επιλέξουμε να φωτογραφηθούμε με τη κόρη μας.

Από τη βρεφική ηλικία μέχρι και την ενηλικίωση οι φωτογραφίες αυτές μπορούν να εξιστορήσουν μία ξεχωριστή ιστορία, γεμάτη τρυφερότητα και συναισθηματική ασφάλεια.

Εικόνες σημαντικές τόσο για την κόρη όσο και για την μητέρα. Μόνο που αυτές οι φωτογραφίες θα είναι άψογες.

Στη φωτογράφιση μητέρας και κόρης δεν αναζητάμε την καθημερινότητα και τις λήψεις που εύκολα μπορούμε να έχουμε με ένα κινητό τηλέφωνο ή μία συμβατική φωτογραφική κάμερα. Αντίθετα θέλουμε να αναδείξουμε την ατμόσφαιρα, τα μοναδικά στοιχεία της σχέσης τους, αλλά και δραστηριότητες που απολαμβάνουν μαζί, είτε αυτή η δραστηριότητα είναι μία βόλτα, είτε είναι μία τέχνη, ένα ενδιαφέρον, είτε η απεικόνιση συναισθημάτων που τόσο μοναδικά ξέρει να αποκαλύπτει ο φωτογραφικός φακός.

Αναζητώντας μία επαγγελματική φωτογράφιση με το παιδί μας, όσο αυτό μεγαλώνει και σε διαφορετικές εποχές, μπορούμε να δημιουργήσουμε στην ουσία ένα φωτογραφικό ημερολόγιο με στιγμές που έχουμε μοιραστεί μαζί του σε πανέμορφα μέρη ή στις αγαπημένες μας δραστηριότητες.

Οι φωτογραφίες αυτές θα αναδεικνύουν κάθε ηλικία, αλλά και την εξωτερική μας εμφάνιση αφού μόνο ένας επαγγελματίας φωτογράφος μπορεί να φωτογραφήσει την ιδανική μας εικόνα, να μας δώσει συμβουλές και ιδέες, αλλά και να κάνει την φωτογράφιση μία ευχάριστη εμπειρία και για εμάς και για το παιδί μας.

Ας μην αφήσουμε λοιπόν αυτές τις τόσο χαριτωμένες ηλικίες να περάσουν έτσι και ας μην παίρνουμε σαν δεδομένο την ομορφιά και την γοητεία που έχουμε σήμερα. Οι φωτογραφίες αυτές θα μείνουν για μια ζωή, αλλά και για τις επόμενες γενιές, ας είναι λοιπόν τόσο τέλειες και μοναδικές, όσο και η σχέση μας με την κόρη μας.