ΔΩΡΕΑΝ – Pre Wedding φωτογράφηση & βιβλίο ευχών στα μελλόνυμφα ζευγάρια του 2021

Πείτε τη δική σας ξεχωριστή ιστορία με μία Pre -Wedding φωτογράφηση.

Ο Φεβρουάριος μπορεί να θεωρηθεί ένας πολύ ερωτικός μήνας,  με την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να ξεχωρίζει με τις πιο έντονες και παθιασμένες κόκκινες αποχρώσεις.

Αυτός ο μήνας όμως είναι και ο πλέον κατάλληλος για να κλείσουν τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν τους επόμενους μήνες  μία Pre – Wedding φωτογράφηση.

Λίγο λοιπόν πριν την άνοιξη και τις γλυκές μέρες που φέρνει μαζί της, μπορείτε να προγραμματίσετε τη φωτογράφηση αυτή, για την εποχή, το χώρο ή τη τοποθεσία που επιθυμείτε, ενώ αν το θέλετε μπορείτε να επιλέξετε και μία ιδιαίτερη θεματολογία.

Η Pre Wedding φωτογράφηση κατατάσσεται στα essentials του γάμου γιατί σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον φωτογράφο και να πάρετε δείγμα της δουλειάς του πριν τον γάμο, να εξοικειωθείτε μπροστά στον φωτογραφικό φακό, ενώ ο φωτογράφος θα εντοπίζει τα κολακευτικά σας σημεία, τις πόζες και το ύφος σας ενώ σίγουρα θα είναι μία διασκεδαστική εμπειρία για εσάς.

Η εταιρία Chronis Chronopoulos γιορτάζοντας τον έρωτα κάνει δώρο τη Pre Wedding φωτογράφηση και ένα Album Ευχών, σε όσα ζευγάρια επιλέξουν την εταιρία μας για την κάλυψη της Φωτογραφίας & Video του γάμου τους.

Μιλήστε μαζί μας

Για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε μαζί τη δική σας Pre Wedding φωτογράφηση με τη θεματολογία, αλλά και την εποχή που επιθυμείτε εσείς.

Καλέστε μας στα τηλέφωνα

Σταθερό Τηλέφωνο
2721 029001

Κινητό Τηλέφωνο
6972012180