Μετατρέψτε άσχημες ή βαρετές φωτογραφίες σε εκπληκτικά ζωγραφικά έργα μέσα σε 2 λεπτά!

Πολλές φορές όταν ταξιδεύουμε ή βρισκόμαστε σε μία εκδρομή, ο ενθουσιασμός μας είναι τόσο μεγάλος που πολλές φορές δεν παρατηρούμε ότι η φωτογραφία που τραβήξαμε δεν έχει τον κατάλληλο φωτισμό, μπορεί να μην είναι σωστά εστιασμένη ή απλά να μην έχει καταφέρει να δικαιώσει την ομορφιά του τοπίου.

Όταν επιστρέψουμε στο σπίτι μας όμως και περάσουμε τις φωτογραφίες αυτές στον υπολογιστή μας, τότε βλέπουμε όλα τα λάθη που έχουμε κάνει και πολλές φορές οι φωτογραφίες αυτές καταλήγουν στο καλάθι των αχρήστων.

Εμείς για αυτές τις φωτογραφίες έχουμε να σας προτείνουμε κάτι άκρως δημιουργικό και διασκεδαστικό, δίνοντάς τους μία δεύτερη ευκαιρία και τη δυνατότητα να μεταμορφωθούν σε εκπληκτικά ζωγραφικά έργα.

Με σύμμαχο το photoshop και το απλούστατο εργαλείο του Oil Paint που θα εντοπίσετε στο μενού κάτω από το Filter, μέσα σε ελάχιστο χρόνο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό έργο.

Αν θέλετε να παίξετε και με τις αποχρώσεις, αφού έχετε μετατρέψει τη φωτογραφία σας σε Oil Paint, θα πάτε πάλι στο μενού, θα πατήσετε το Layer – New Adjustment Layer και θα επιλέξετε το Color Balance, το οποίο θα σας δώσει τη δυνατότητα να αλλάξετε τις αποχρώσεις. Χρήσιμο εργαλείο του Layer – New Adjustment Layer είναι και το Brightness/Contrast, αν θέλετε να φωτίσετε ή να δημιουργήσετε πιο έντονες αντιθέσεις.

Όλες οι λειτουργίες που αναφέραμε δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί πως γίνεται.

Παρακάτω ακολουθεί το πριν και το μετά, σε φωτογραφίες που κάποιος θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει βαρετές, ανεστίαστες και να εντοπίσει σοβαρά προβλήματα φωτισμού.