Γιώργος & Μαρίνα

Βρεθήκαμε στο Λιμένι, σ’ έναν από τους ομορφότερους οικισμούς της Λακωνικής Μάνης. Ο συνδυασμός της πέτρας και των πεντακάθαρων γαλαζοπράσινων νερών είναι το κύριο χαρακτηριστικό της περιοχής, με το Λιμένι ν’ αποτελεί την πιο αντιπροσωπευτική εικόνα. Ένα τοπίο σχεδόν κινηματογραφικό και απόλυτα εξοικειωμένο με τα καλοκαίρια του Γιώργου και της Μαρίνας, δεν ήταν δύσκολο να επιλεγεί για να αποτελέσει το «σκηνικό» για μία από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής τους.

Το φως του Ιουνίου και το εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου μας έδιναν την «υπόσχεση» να δημιουργήσουμε όμορφες εικόνες. Αυτό που έκανε όμως τη δουλειά μας ξεχωριστή ήταν το χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων που βρέθηκαν εκεί. Πέρα από την εμφανή ευτυχία στα μάτια της Μαιρίνας και του Γιώργου, δεν ήταν δύσκολο να προσέξει κανείς τον ενθουσιασμό και τη ζωντάνια των δικών τους ανθρώπων. Σκηνές χαράς εναλλάσσονται με στιγμές συγκίνησης προσφέροντας τόσο σε μας, όσο και στο ζευγάρι το επιθυμητό αποτέλεσμα: την αποτύπωση στο μέγιστο βαθμό όλων των συναισθημάτων που εκδηλώνονται και συνθέτουν αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Η λήξη του μυστηρίου ήρθε με την ιδανική ώρα της καλοκαιρινής μέρας. Το ηλιοβασίλεμα και το διάστημα μετά από αυτό, η μπλε ώρα όπως λένε οι φωτογράφοι, δημιουργούν μοναδικά χρώματα στον ουρανό, τα οποία σε συνδυασμό με τη θάλασσα και την παραδοσιακή πέτρα του οικισμού, δεν μπορούν παρά να είναι ελκυστικά. Κάνοντας μια βόλτα στο Λιμένι σταθήκαμε στα ιδιαίτερα σημεία του, σ ‘ αυτά που συνθέτουν το πιο ωραίο κάδρο για την ομορφότερη  στιγμή δύο ανθρώπων. Ήρεμοι και χαμογελαστοί, ο Γιώργος και η Μαιρίνα πέτυχαν να χαρίσουν στους εαυτούς τους μοναδικές εικόνες ικανές να περιγράψουν αυτό που ένιωθαν εκείνη τη στιγμή.

Το κλείσιμο της μέρας ήρθε ιδανικά με ένα πάρτι απόλυτα συνδυασμένο με το ύφος του ζευγαριού και των καλεσμένων. Στο μπαλκόνι του Limeni Village Hotel, μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με καλό φαγητό, αλκοόλ και ωραίες μουσικές, η Μαιρίνα, ο Γιώργος και οι φίλοι τους διασκέδασαν, χόρεψαν με όλο τον ενθουσιασμό που είχαν από το πρώτο λεπτό που τους συναντήσαμε.

Ευχόμαστε στα παιδιά κάθε μέρα της ζωής τους να είναι ομορφότερη από την προηγούμενη. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας ξεπέρασε τις προσδοκίες μας και τους ευχαριστούμε που συνέβαλαν από πολλές πλευρές για να συμβεί αυτό. Ο στόχος μας είναι να απολαμβάνουμε το έργο μας όσο το απολαμβάνουν  και οι άνθρωποι που έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε. Είναι όμορφο όταν το πετυχαίνουμε…