Γιώργος & Νάντια

Γιώργος & Νάντια

Ο Γιώργος και η Νάντια είναι από τα ζευγάρια που από την πρώτη στιγμή συνειδητοποιείς πόσο πολύ ταιριάζουν. Νέοι άνθρωποι, γεμάτοι ζωντάνια με πολλούς φίλους δίπλα τους μας έδιναν την εντύπωση ότι ο γάμος τους θα έχει κάτι το ξεχωριστό. Από τις προετοιμασίες ακόμα δόθηκε το στίγμα της ημέρας. Εικόνες διάχυτης χαράς εναλλάσσονται με στιγμές συγκίνησης συνοδευόμενες με αγκαλιές, γέλια και τραγούδια…

Όλα βρίσκονταν στη θέση τους. Ο Γιώργος περίμενε στο προαύλιο του Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας στη Βέργα, μία από τις ομορφότερες εκκλησίες της περιοχής αφού είναι χτισμένη ψηλά, έχοντας θέα την πόλη της Καλαμάτας και τον Μεσσηνιακό κόλπο. Έχουμε λοιπόν το συνδυασμό που κάθε φωτογράφος γάμου αναζητά: όμορφη τοποθεσία και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Η Νάντια κατεβαίνει τα σκαλιά μέσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες. Ο Γιώργος έχοντας το μόνιμο χαρακτηριστικό χαμόγελό του, την υποδέχεται. Οι εικόνες του μυστηρίου αποτυπώνουν αυτό ακριβώς που εισπράτταμε από την αρχή: το θετικό κλίμα που δημιουργούσαν οι συγγενείς και οι φίλοι και η ιδιαίτερη τρυφερότητα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Φωτογραφίσαμε πολλές αυθόρμητες στιγμές, μιας και στο ζευγάρι δεν ταίριαζε το κλασικό και καθιερωμένο στυλ. Όλο το υλικό του γάμου είναι αντιπροσωπευτικό των εικόνων εκείνων που όταν τις κοιτάει κανείς ανακαλούνται στη μνήμη του έντονα συναισθήματα σημαντικών στιγμών.

Το πάρτι ήρθε απλά να σφραγίσει μια ημέρα που τα είχε όλα. Τα παιδιά διασκέδασαν και χάρηκαν με την ψυχή τους, σ’ έναν καλαίσθητο χώρο στην παραλία της Καλαμάτας, την Τριλογία. Νάντια και Γιώργο δε θα ξεχάσουμε ποτέ την ωραία παρέα σας, το γέλιο και τη φυσική έλξη που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Ευχαριστούμε που μας εμπιστευτήκατε για την καταγραφή των πιο όμορφων στιγμών σας και σας ευχόμαστε να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι και ταιριαστοί.