Δημήτρης & Αλέκα

Γάμος στην Υπαπαντή Καλαμάτας και δεξίωση στους Ξενώνες Πόλλα

Ο Δημήτρης και η Αλέκα είναι από τα ζευγάρια που κάθε φωτογράφος γάμου θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του. Είναι παιδιά που ξεχωρίζουν για την ευγένεια, το ήθος και η καλοσύνη τους.

Ζουν μόνιμα στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια και νοσταλγούν περισσότερο τον ήλιο και τα ελληνικά καλοκαίρια. Διάλεξαν την Καλαμάτα και μια Κυριακή του Ιούλη για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Φίλοι και συγγενείς από διάφορα σημεία κατέφθασαν στο Μητροπολιτικό  Ι.Ν. της Υπαπαντής του Χριστού για να πάρουν μέρος στη χαρά της Αλέκας και του Δημήτρη. Όπου και να γύριζες το βλέμμα σου έβλεπες χαμογελαστά πρόσωπα με την προσοχή να στρέφεται κυρίως στα δύο μικρά ανηψάκια του Δημήτρη, τη Μαρία και τον Διονύση. Η Μαρία να ποζάρει με χαρακτηριστική άνεση στο φακό και ο Διονύσης να έχει “γράψει” χιλιόμετρα τρέχοντας στο προαύλιο της εκκλησίας.

Η στιγμή της συνάντησης του γαμπρού και της νύφης θεωρείται από τις πιο σημαντικές της ημέρας του γάμου. Όλα τα συναισθήματα που νιώθουν “χωράνε” στα λίγα δευτερόλεπτα, στη μικρή απόσταση που τους χωρίζει μέχρι το ξεκίνημα της καινούριας τους ζωής.

Ο εσωτερικός χώρος του Ναού της Υπαπαντής είναι μεγάλος και επιβλητικός, μας έδινε την άνεση και την ελευθερία να δημιουργήσουμε πανέμορφες εικόνες. Σ’ αυτό φυσικά συνέβαλε και το ζευγάρι όχι μόνο με την καλαίσθητη εμφάνισή του, αλλά και με τη θετική του στάση.

Η συνέχεια μας βρίσκει στο Αρχοντικό Πόλα, ένα πανέμορφο κτήμα στην περιοχή Αβία, λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Καλαμάτας. Ο Δημήτρης και η Αλέκα θέλησαν να φτάσουν πρώτοι για να υποδεχτούν τους προσκεκλημένους τους. Σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα και ένα ιδιαίτερο περιβάλλον που κυριαρχούσε το πράσινο και το μπλε χρώμα, θελήσαμε να αποτυπώσουμε μερικές ακόμα εικόνες. Η μικρή βόλτα μας στο κτήμα μάς αποζημίωσε όλους και με το παραπάνω.

Η μέρα τελειώνει μαζί μ’ ένα μεγάλο γλέντι με καλή μουσική και πολύ χορό. Η φωτογράφιση του γάμου της Αλέκας και του Δημήτρη μας θυμίζει το μέτρο μιας καλής φωτογραφίας που είναι η επιθυμία να την κοιτάζεις ξανά και ξανά…

Τους ευχόμαστε να ζήσουν για πάντα ευτυχισμένοι