Μάριος & Μαριαλλένα

Μάριος & Μαριαλλένα

Μάριος και Μαριαλένα. Ένα ζευγάρι πέρα από τα συνηθισμένα, που μας κέντρισε το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή που συναντηθήκαμε. Επέλεξαν να ενώσουν επίσημα τις ζωές τους στον Άγιο Νικόλαο, ένα πανέμορφο χωριό της Μεσσηνιακής Μάνης και συγκεκριμένα στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά στη Γνώσπη. Μια τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, με το ναό να είναι χτισμένος στην κυριολεξία μέσα στα βράχια.

Βρεθήκαμε στον Άγιο Νικόλαο λίγες ώρες πριν το μυστήριο με σκοπό να ανακαλύψουμε τα όμορφα σημεία του χωριού, αυτά που θα μας δώσουν τις εικόνες και το χρώμα του καλοκαιριού που μας αρέσει. Το γραφικό λιμανάκι, τα απότομα βράχια των ακτών και η φουρτουνιασμένη θάλασσα ήταν μερικά από τα ελκυστικά στοιχεία που θέλαμε να εντάξουμε στη δουλειά μας.

Μια στολισμένη βάρκα περίμενε τη Μαριαλένα στο λιμανάκι του χωριού. Κρατούσε σφιχτά το χέρι του πατέρα της. Μετά από λίγα λεπτά η βάρκα φάνηκε από την ακτή της Γνώσπης και ο Μάριος στεκόταν όρθιος και ανυπόμονος στο βράχο περιμένοντας να την κρατήσει στην αγκαλιά του.

Ο γάμος τους δε θύμιζε σε τίποτα μια συμβατική τελετή. Λίγοι, αγαπημένοι καλεσμένοι τίμησαν με την παρουσία τους ένα όμορφο ζευγάρι. Η ώρα (και το σημείο) έμοιαζε ιδανική μετά το τέλος του μυστηρίου. Ο ήλιος που δύει δίνει μια χρυσή απόχρωση που δε γινόταν παρά να την εκμεταλλευτούμε. Το υπόλοιπο κομμάτι της επιτυχίας οφείλεται στους νεόνυμφους. Η άνεσή τους μπροστά στο φακό και ο τρόπος που κοιτούσαν ο ένας τον άλλον μας έδωσαν το αποτέλεσμα που θέλαμε και περιμέναμε.

Η βραδιά θα κλείσει υπέροχα στο μπαλκόνι μια μικρής παραθαλάσσιας ταβέρνας του χωριού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι ήταν μια παρέα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα που οι μουσικές εναλλάσσονταν από το rock & roll μέχρι τα παραδοσιακά ελληνικά.

Οι σημαντικές στιγμές της μέρας είχαν αποτυπωθεί. Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας ήταν ένα απ’ τα καλύτερα της χρονιάς. Μάριε και Μαριαλένα ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ελπίζουμε να απολαύστε το έργο μας όσο κι εμείς. Σας ευχόμαστε να ζήσετε όλα όσα έχετε σκεφτεί…