Το πρώτο πορτραίτο της ζωής του

Το πρώτο πορτραίτο της ζωής του

Πανέμορφα, αξιολάτρευτα και αυθόρμητα, γεμάτα χαρακτήρα και μοναδική γλυκύτητα τα παιδιά μας εκπέμπουν μία μοναδική ενέργεια μπροστά στον φωτογραφικό φακό, τόσο ξεχωριστή και τόσο σπάνια που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσουμε αυτά τα πρώτα χρόνια της ζωής τους να περάσουν χωρίς να έχουμε αποθανατίσει αυτές τις μοναδικές τους στιγμές.

Η αυθεντική και ανεπιτήδευτη έκφραση των παιδιών δημιουργεί πορτραίτα ζωής, που κάθε παιδί πρέπει να έχει μέσα στα αναμνηστικά άλμπουμ της βρεφικής και της παιδικής του ηλικίας

Γεμάτα αθωότητα και ειλικρίνεια μοιάζουν με εξερευνητές, με στοχαστές, με ηθοποιούς και ροκ σταρ, με πολιτικούς και επαναστάτες!

Ότι νιώθουν το δίνουν στον φακό ακριβώς όπως είναι, γιατί απλά, ο φακός δεν υπάρχει για αυτά.

Μην αφήσετε αυτά τα χρόνια να περάσουν χωρίς να καταγράψετε καθημερινές και πιο ξεχωριστές στιγμές, γιατί είναι χρόνια που φεύγουν γρήγορα, ενώ αν θέλετε κάτι ακόμα πιο ξεχωριστό και ιδιαίτερο για το δικό μας μωρό, μην διστάσετε να βάλετε στο πρόγραμμά σας μία επαγγελματικοί φωτογράφιση.

Ο επαγγελματίας φωτογράφος έχει την εμπειρία και την υπομονή που χρειάζεται, για να τραβήξει όχι μόνο στις στιγμές αλλά και για να αναδείξει τον μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτήρα του δικού σας παιδιού.