Φωτογράφηση “άγριας ζωής” στο Αττικό Πάρκο

Φωτογράφηση άγριας ζωής στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Πόσο εύκολο είναι για έναν επαγγελματία ή ερασιτέχνη φωτογράφο να έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μία εξωτική «Άγρια Σαβάνα» και να φωτογραφήσει μερικά από τα πιο μοναδικά είδη ζωής του πλανήτη μας;

Αυτά τα μοναδικά πλάσματα, που η παρουσία τους και μόνο δημιουργεί το συναίσθημα άλλοτε του ενθουσιασμού και άλλοτε του δέους, βρίσκονται τελικά πολύ κοντά μας.  Αυτή η εξωτική «Άγρια Σαβάνα» 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας είναι ένας τελείως διαφορετικός κόσμος που όσοι αγαπούν τα ζώα και έχουν πάθος με τη φωτογραφία αξίζει να επισκεφθούν.

Το πάρκο φιλοξενεί 2000 ζώα από 290 είδη, πολλά από αυτά σπάνια ή υπό εξαφάνιση. Για τον επισκέπτη είναι ένα μοναδικό ταξίδι στις 5 ηπείρους και μία πολύτιμη εμπειρία, αφού η προσπάθεια και η αγάπη των ανθρώπων που τα φροντίζουν, φαίνεται στις συμπεριφορές των ζώων τα οποία είναι πολύ κοινωνικά και θα σας δώσουν πολλές ευκαιρίες για υπέροχες φωτογραφίες.

Μία πραγματικά ξεχωριστή βόλτα και ένας περίπατος που θα σας γεμίσει μέσα σας με τα πιο όμορφα συναισθήματα, τα πιο ωραία χρώματα και τις πιο ιδιαίτερες εικόνες.

Δείτε όλα τα ζώα σε φωτογραφίες και video