Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Γιάννης & Γεωργία

Ο γάμος της Γεωργίας και του Γιάννη μας θυμίζει τη χαρακτηριστική δύναμη που έχει η απλότητα. Αποδεικνύει ότι δε χρειάζονται υπερβολές αυτή τη μέρα, παρά μόνο η αγάπη και η θέληση δύο ανθρώπων να ζήσουν μαζί.

Τους συναντήσαμε λίγες ώρες πριν το μυστήριο σ’ ένα κεντρικό ξενοδοχείο της Καλαμάτας. Ετοιμάζονταν μαζί και βοηθούσε ο ένας τον άλλον να ντυθεί, μια εικόνα σπάνια και ταυτόχρονα φωτογραφικά ενδιαφέρουσα μιας και το έθιμο θέλει τους μελλόνυμφους να συναντιούνται για πρώτη φορά στην εκκλησία εκείνη τη μέρα.

Ξεκίνησαν μαζί για τον Ι.Ν. της Ευαγγελίστριας στο χωριό Βέργα. Μια εκκλησία που αποτελεί επιλογή πολλών ζευγαριών λόγω της μαγευτικής θέας της στο Μεσσηνιακό κόλπο. Αυτή η ιδιαιτερότητα δίνει και σε μας την ευκαιρία για όμορφες λήψεις συνδυάζοντας τη θέα, το φως και τη φύση.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα με το ζευγάρι να απολαμβάνει τη συντροφιά των λιγοστών στενών συγγενών και φίλων. Η ησυχία έβγαζε στην επιφάνεια πιο εύκολα τα έντονα συναισθήματα των στιγμών, γεγονός που εκμεταλλευτήκαμε στο μέγιστο βαθμό.

Η μέρα κυλούσε έτσι όπως ακριβώς ήθελαν ο Γιάννης και η Γεωργία, ταιριαστή με το ύφος και το ιδιαίτερο στυλ τους. Το καλοκαιρινό φως και η εικόνα της θάλασσας μας έδωσαν την ιδέα να κάνουμε μια μικρή βόλτα στην παραλία της Σάντοβας. Η περιοχή θεωρείται μία από τις πιο ιδιαίτερες της μεσσηνιακής ακτογραμμής. Ένα τοπίο με βράχια και πεντακάθαρα νερά της προσδίδει μια άγρια ομορφιά.

Το ζευγάρι όμορφο και χαμογελαστό πέτυχε αυτό που κάθε άνθρωπος θέλει τη μέρα του γάμου του. Τη δημιουργία εικόνων που μένουν “άφθαρτες” στην πορεία του χρόνου. Γιάννη και Γεωργία σας ευχαριστούμε πολύ. Να είστε πάντα τόσο χαμογελαστοί κι ευτυχισμένοι.