Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είναι για τους εμπόρους. Αλήθεια? Τι μας λες!

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου είναι για τους εμπόρους. Αλήθεια? Τι μας λες! Ο έρωτας γιορτάζει κάθε μέρα, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου έχει καθιερωθεί για εμπορικούς λόγους ώστε να βγάζουν χρήματα τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία.

Αλήθεια?

Εγώ θα σου εξηγήσω με απλά λόγια και παραδείγματα γιατί  η ατάκα αυτή που διαιωνίζεται δεκαετίες τώρα είναι μία χαζομάρα!

Η καθημερινότητα

Επίπεδο δυσκολίας 1

Στην καλύτερη των περιπτώσεων ξυπνάς στις 7 η ώρα το πρωί, πας στη δουλειά στις εννέα και πάλι στην καλύτερη των περιπτώσεων φεύγεις στις 5 το απόγευμα, ενώ επιστρέφεις στο σπίτι γύρω στις 6 κουρασμένος για να μαγειρέψεις και να απολαύσεις κάποιες ώρες ηρεμίας και χαλάρωσης μόνος, με φίλους ή με το έτερο ήμισυ.

Επίπεδο δυσκολίας 2

Είσαι εμποροϋπάλληλος ξεκινάς στις 9 το πρωί τη δουλειά και τελειώνεις στις 9 το βράδυ. Αν σε έχει ευνοήσει η τύχη μπορεί το ωράριό σου να περιορίζεται σε αυτό που ορίζει ο νόμος και που δεν ξεπερνά τις 40 ώρες την εβδομάδα. Ωστόσο μέχρι στιγμής αυτόν τον εμποροϋπάλληλο δεν τον έχω γνωρίσει. Μην μιλήσω και για τις εργάσιμες Κυριακές. Ποιοτικός χρόνος μετά τη δουλειά μηδέν! Μέσα στην εβδομάδα, ελάχιστος.

Επίπεδο δυσκολίας 3

Εργαζόμενη μητέρα και σύζυγος. Ξυπνά στις 6 το πρωί για να μαγειρέψει το φαγητό της ημέρας, να ετοιμάσει τα παιδιά για το σχολείο και πολλές φορές να τα πάει και σε αυτό. Στις εννέα βρίσκεται στη δουλειά. Μπορεί να τελειώσει στις 5 το απόγευμα  μπορεί και στις εννέα το βράδυ. Ανάλογα με την ώρα που θα επιστρέψει στο σπίτι, θα φροντίσει τα παιδιά, θα συμμαζέψει τη κουζίνα μπορεί να βάλει και δύο πλυντήρια. Ποιοτικός χρόνος μετά τη δουλειά ανύπαρκτος, χαρακτηρισμός Ηρωίδα!!!

Και όπως λένε και στην Αγγλική γλώσσα Repeat αφού η ίδια αυτή ημέρα επαναλαμβάνεται πολλές φορές μέσα στην εβδομάδα, κάθε μήνα, κάθε χρόνο.

Η γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου

Η πραγματικότητα

Για πες μου τώρα εσύ ο ενήλικας υπερήρωας που αψηφάς την κούραση και τον πονοκέφαλο της καθημερινότητάς σου, πως γιορτάζεις τον έρωτα κάθε μέρα? Με ενδιαφέρει να μάθω!

Μόνο αν είσαι μαθητής ή φοιτητής, έχεις ακόμα την πολυτέλεια του χρόνου να γιορτάζεις τον έρωτα κάθε μέρα γιατί ακόμα δεν έχεις ευθύνες!

Τα ανθοπωλεία και τα ζαχαροπλαστεία θα έχουν δουλειά κάθε μέρα γιατί απλά πάντοτε κάποιος θα έχει τα γενέθλιά του ή τη γιορτή του και τα ξεχωριστά γεγονότα πάντοτε θα είναι μέρος της ζωής και της καθημερινότητας του ανθρώπου. Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν αρκεί για να συντηρήσει αυτές τις επιχειρήσεις.

Η επιλογή

Όπως συμβαίνει με όλες τις γιορτές έτσι και η γιορτή του Βαλεντίνου έχει μία θεματολογία μία γεύση και ένα χρώμα. Το χρώμα του πάθους.

Έχει ως θέμα τον έρωτα και την αληθινή αγάπη που συμβολίζονται μέσα από ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο και μια γεύση γλυκιά όπως αυτή του πρώτου φιλιού.

Την ημέρα αυτή γιορτάζει ο έρωτας και ο έρωτας κρύβει μέσα του την ελπίδα και την υπόσχεση της ευτυχίας.

Και αυτή μία μέρα σαν όλες τις άλλες θα είναι, μάλιστα φέτος πέφτει ημέρα Πέμπτη, αλλά αν το νιώθετε πραγματικά και δεχτείτε τη σημασιολογία της ημέρας αυτής ανεπηρέαστοι από κυνικές ιδεολογίες του καφενείου, έχετε ακόμα χρόνο να τιμήσετε αυτό το αόρατο και μοναδικό που μπορεί να αλλάξει και να κάνει πιο όμορφη και ενδιαφέρουσα τη ζωή μας. Ακόμα και μία στιγμή είναι αρκετή για να σπάσει την μονοτονία και να κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή.

Η ζωή είναι στιγμές και αυτή η στιγμή έχει χρώμα κόκκινο!

Φωτογράφοι Καλαμάτα

Φωτογράφοι Καλαμάτα,Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,

Βιντεοσκόπηση γάμου

Βιντεοσκόπηση γάμου, Βιντεοσκόπηση βάφτισης, βιντεοσκοπήσεις γάμων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων, βίντεο γάμων, Βιντεοσκοπήσεις, βίντεο βάφτισης, βίντεο γάμου, βίντεο γάμου καλαμάτα,