Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Ever thine, ever mine, ever ours – Φωτογράφηση Ζευγαριού

Φωτογράφηση Ζευγαριού

Φεβρουάριος ο μήνας των ερωτευμένων! Η αγορά γεμάτη από φλογερές καρδιές. Στις βιτρίνες των ανθοπωλείων ξεχωρίζουν ευφάνταστες κατακόκκινες συνθέσεις που συμβολίζουν το πάθος και την αληθινή αγάπη, ενώ ο έρωτας γεύεται τη γλυκιά αίσθηση της σοκολάτας.

Σίγουρα ο μήνας του Φεβρουαρίου είναι μία εποχή που συνειδητά ή ασυνείδητα η προσοχή μας είναι στραμμένη σε αυτό το τόσο όμορφο και ξεχωριστό συναίσθημα, που θέλουμε όσο τίποτα άλλο να το κρατήσουμε ζωντανό για πάντα.

Το μυστικό για να διατηρηθεί αυτό το συναίσθημα στο χρόνο, είναι να μην αφήσουμε ποτέ αυτή τη φλόγα που μας έφερε κοντά να σβήσει και είναι τόσο απλό…

Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει, όσες επετείους και αν έχουμε γιορτάσει, είτε παραμείναμε σύντροφοι ζωής, είτε γίναμε γονείς, αυτό που ποτέ δεν πρέπει να ξεχάσουμε, είναι ότι πάνω από όλα είμαστε ζευγάρι και πως ότι έχουμε δημιουργήσει έως σήμερα προήλθε από ένα και μόνο συναίσθημα, κοινό στις καρδιές και των δύο, την αγάπη… και ίσως είναι καιρός να το θυμηθούμε αυτό.

Φωτογράφηση Ζευγαριού

Ένας πρωτότυπος και διασκεδαστικός τρόπος για να αναθερμάνουμε αυτό το συναίσθημα μπορεί να είναι μία φωτογράφηση.

Μία φωτογράφηση μας επιτρέπει να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αλλά και να δημιουργήσουμε μία ξεχωριστή ανάμνηση που θα μείνει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Αυτό το είδος φωτογράφησης είναι κάτι προσωπικό και ιδιαίτερο για το ζευγάρι, αφού θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία των παιδιών, της οικογένειας ή των φίλων.

Οι φωτογραφίες που θα τραβηχτούν θα προσφέρουν την εικόνα του ever after που είναι εξίσου σημαντική, με όλες τις υπόλοιπες ξεχωριστές αναμνήσεις που έχει δημιουργήσει μέσα στα χρόνια.

«Εγώ, εσύ και ο κόσμος που δημιούργησα μαζί σου», ίσως να μπορεί να γίνει ο τίτλος και το συναίσθημα πίσω από αυτή την τόσο ιδιαίτερη φωτογράφηση, αν και τα λόγια που ταιριάζουν τέλεια σε κάτι τόσο όμορφο είναι αυτά με τα οποία κλείνει το γράμμα προς την αθάνατη αγαπημένη του, ο Λόρδος Βύρων,

Ever thine, ever mine, ever ours!