Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Pre – Wedding Φωτογράφηση

Pre – Wedding Φωτογράφηση

Απομένουν λίγες ημέρες ή λίγες εβδομάδες πριν τον γάμο σας, κάντε ένα διάλλειμα από της προετοιμασίες, πάρτε τον φωτογράφο σας και πηγαίνετε μία βόλτα στα στέκια σας.

Αυτές οι ημέρες αν και κάποιες φορές κουραστικές, έχουν κάτι το μοναδικό καθώς η ευτυχία και έρωτας λάμπουν στο πρόσωπό σας.

Πάρτε την ιστορία από την αρχή και φωτογραφήστε τη. Πηγαίνετε στο σημείο που πρωτογνωριστήκατε, εκεί που δώσατε το πρώτο σας φιλί, εκεί που ειπώθηκε το πρώτο σ’ αγαπώ, αναβιώστε ρομαντικές αλλά και αστείες στιγμές μπροστά στη κάμερα του φωτογράφου και γεμίστε πάλι μέσα σας με όλα όσα σαν έφεραν κοντά.

 

Κρατήστε σε φωτογραφίες όλα εκείνα τα μέρη που μπορεί να αλλάξουν στον χρόνο ακόμα και να μην υπάρχουν στο μέλλον, ένα καφέ, ένα στέκι, την εικόνα ενός δρόμου όπως είναι σήμερα. Όλα όσα σήμερα είναι δεδομένα, μα στο μέλλον μπορεί να αλλάξουν ή να μην υπάρχουν καθόλου.

Φωτογραφηθείτε σε όλα τα σημεία που αγαπήσατε, που θεωρείται σημαντικά ή σε κάποιο μέρος που θέλατε να πάτε αλλά δεν είχατε καταφέρει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Γιατί όχι, δημιουργήστε νέες αναμνήσεις μπροστά στη φωτογραφική κάμερα.

Κλείστε μέσα σε ένα άλμπουμ το ξεχωριστό συναίσθημα αυτών των ημερών για να μην το ξεχάσετε ποτέ. Ξεκινήστε την ιστορία σας από εκεί και συνεχίστε τη σε μία πορεία δίχως τέλος!