Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για την προσωπικότητά σας!

 

Τα χρώματα επηρεάζουν την διάθεσή μας και εκφράζουν πτυχές του ψυχισμού μας, γι’ αυτό και το κάθε ένα από αυτά έχει και έναν συμβολισμό. Τα χρώματα που θα επιλέξετε για τη ημέρα του γάμου σας θα πρέπει όχι μόνο να είναι τα αγαπημένα σας, αλλά να συμβολίζουν και το συναίσθημα αυτής της νέας αρχής στη ζωή σας.

Προτού λοιπόν επιλέξετε το χρώμα ή το συνδυασμό των χρωμάτων που θα ξεχωρίσουν στο γάμο σας δείτε τι συμβολίζουν και τι δηλώνουν για την προσωπικότητά σας.

Το λευκό συμβολίζει τη νέα αρχή και είναι συνώνυμο της αθωότητας και της καθαρότητας. Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την επιθυμία για απλότητα και για μια ζωή χωρίς πολλές εκπλήξεις. Όσοι επιλέγουν το λευκό ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι ειλικρινείς, πεισματάρηδες και σοβαροί.

Το κίτρινο συμβολίζει τη σοφία, την ευτυχία και την πνευματική ενέργεια. Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την ευαισθησία. Όσοι επιλέγουν το κίτρινο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι της περιπέτειας που επικεντρώνονται στους στόχους τους.

Το πορτοκαλί συμβολίζει τη δημιουργικότητα, τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία. Το πορτοκάλι αντιπροσωπεύει τη νεότητα, τη δύναμη και τη ζωτικότητα. Όσοι επιλέγουν το πορτοκαλί ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι δυνατοί, λαμπεροί, δημοφιλείς και διασκεδαστικοί.

Το κόκκινο συμβολίζει την αντοχή, την υγεία και τη ζωτικότητα. Το κόκκινο αντιπροσωπεύει τη δύναμη και το πάθος. Όσοι επιλέγουν το κόκκινο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι με θέληση, ανοιχτοί, αισιόδοξοι και παρορμητικοί.

Το ροζ συμβολίζει την αγάπη και την ομορφιά. Το ροζ αντιπροσωπεύει τον ρομαντισμό. Όσοι επιλέγουν το ροζ ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι με γοητεία, αστεία και ιδιόμορφη προσωπικότητα που επιθυμούν να αισθάνονται αγαπημένοι και ασφαλείς.

Το μωβ συμβολίζει τη δημιουργικότητα, τη δύναμη και την εξουσία. Το μωβ αντιπροσωπεύει τη μαγεία και το μυστήριο. Όσοι επιλέγουν το μωβ ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι πνευματικοί, ευαίσθητοι, καλλιτεχνικοί, διαισθητικοί, ανεκτικοί και αξιοπρεπείς.

Το μπλε συμβολίζει την πνευματικότητα, την ειρήνη και την ηρεμία. Το μπλε αντιπροσωπεύει τη συμπόνια και τη φροντίδα. Όσοι επιλέγουν το μπλε ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί .

Το ανοιχτό μπλε συνδέεται με την υγεία, την επούλωση, την ηρεμία, την κατανόηση και την απαλότητα.

Το aqua συνδέεται με τη συναισθηματική θεραπεία, τη συμπόνια και την έμπνευση.

Το σκούρο μπλε αντιπροσωπεύει τη γνώση, τη δύναμη, την ακεραιότητα και τη σοβαρότητα.

Το πράσινο συμβολίζει την ισορροπία και αντιπροσωπεύει την ελπίδα, την ανανέωση και την ειρήνη. Όσοι επιλέγουν το πράσινο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι χαλαροί, συμπονετικοί, πιστοί, ειλικρινείς, κοινωνικοί και μετριοπαθής. Το πράσινο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια εκλεπτυσμένη προσωπικότητα ή εκείνους που είναι εφευρετικοί και ευέλικτοι.

Το καφέ συμβολίζει την αντοχή και την υπομονή. Το καφέ χρώμα αντιπροσωπεύει την ωριμότητα και τη σταθερότητα.  Όσοι επιλέγουν το καφέ ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι αξιόπιστοι και ευγενικοί.

Το μαύρο συμβολίζει τις εσωτερικές επιθυμίες και αντιπροσωπεύει το μυστήριο. Όσοι επιλέγουν το μαύρο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι κομψοί, τελειομανείς και θέλουν να αισθάνονται κυρίαρχοι.

Το ασημί είναι ένα κομψό, λαμπερό, μοντέρνο και πλούσιο χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει μια χαλαρωτική και ήρεμη επίδραση. Το ασημί χρώμα αντιπροσωπεύει την υπομονή και την επιμονή. Όσοι επιλέγουν το ασημί ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι υπομονετικοί και οργανωτικοί.

Το χρυσό συμβολίζει τον πλούτο και την καλή υγεία και αντιπροσωπεύει τη φωτεινότητα και τη χαρά. Οι άνθρωποι που αγαπούν το χρυσό τείνουν να είναι σοφοί και ισχυροί.