Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για την προσωπικότητά σας

Τα χρώματα επηρεάζουν την διάθεσή μας και εκφράζουν πτυχές του ψυχισμού μας, γι’ αυτό και το κάθε ένα από αυτά έχει και έναν συμβολισμό. Τα χρώματα που θα επιλέξετε για τη ημέρα του γάμου σας θα πρέπει όχι μόνο να είναι τα αγαπημένα σας, αλλά να συμβολίζουν και το συναίσθημα αυτής της νέας αρχής στη ζωή σας.

Προτού λοιπόν επιλέξετε το χρώμα ή το συνδυασμό των χρωμάτων που θα ξεχωρίσουν στο γάμο σας δείτε τι συμβολίζουν και τι δηλώνουν για την προσωπικότητά σας.

Το λευκό συμβολίζει τη νέα αρχή και είναι συνώνυμο της αθωότητας και της καθαρότητας. Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την επιθυμία για απλότητα και για μια ζωή χωρίς πολλές εκπλήξεις. Όσοι επιλέγουν το λευκό ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι ειλικρινείς, πεισματάρηδες και σοβαροί.

Το κίτρινο συμβολίζει τη σοφία, την ευτυχία και την πνευματική ενέργεια. Το χρώμα αυτό αντιπροσωπεύει την ευαισθησία. Όσοι επιλέγουν το κίτρινο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι της περιπέτειας που επικεντρώνονται στους στόχους τους.

Το πορτοκαλί συμβολίζει τη δημιουργικότητα, τη χαρά, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία. Το πορτοκάλι αντιπροσωπεύει τη νεότητα, τη δύναμη και τη ζωτικότητα. Όσοι επιλέγουν το πορτοκαλί ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι δυνατοί, λαμπεροί, δημοφιλείς και διασκεδαστικοί.

Το κόκκινο συμβολίζει την αντοχή, την υγεία και τη ζωτικότητα. Το κόκκινο αντιπροσωπεύει τη δύναμη και το πάθος. Όσοι επιλέγουν το κόκκινο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι με θέληση, ανοιχτοί, αισιόδοξοι και παρορμητικοί.

Το ροζ συμβολίζει την αγάπη και την ομορφιά. Το ροζ αντιπροσωπεύει τον ρομαντισμό. Όσοι επιλέγουν το ροζ ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι με γοητεία, αστεία και ιδιόμορφη προσωπικότητα που επιθυμούν να αισθάνονται αγαπημένοι και ασφαλείς.

Το μωβ συμβολίζει τη δημιουργικότητα, τη δύναμη και την εξουσία. Το μωβ αντιπροσωπεύει τη μαγεία και το μυστήριο. Όσοι επιλέγουν το μωβ ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι πνευματικοί, ευαίσθητοι, καλλιτεχνικοί, διαισθητικοί, ανεκτικοί και αξιοπρεπείς.

Το μπλε συμβολίζει την πνευματικότητα, την ειρήνη και την ηρεμία. Το μπλε αντιπροσωπεύει τη συμπόνια και τη φροντίδα. Όσοι επιλέγουν το μπλε ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι ευαίσθητοι και συναισθηματικοί .

Το ανοιχτό μπλε συνδέεται με την υγεία, την επούλωση, την ηρεμία, την κατανόηση και την απαλότητα.

Το aqua συνδέεται με τη συναισθηματική θεραπεία, τη συμπόνια και την έμπνευση.

Το σκούρο μπλε αντιπροσωπεύει τη γνώση, τη δύναμη, την ακεραιότητα και τη σοβαρότητα.

Το πράσινο συμβολίζει την ισορροπία και αντιπροσωπεύει την ελπίδα, την ανανέωση και την ειρήνη. Όσοι επιλέγουν το πράσινο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι χαλαροί, συμπονετικοί, πιστοί, ειλικρινείς, κοινωνικοί και μετριοπαθής. Το πράσινο μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια εκλεπτυσμένη προσωπικότητα ή εκείνους που είναι εφευρετικοί και ευέλικτοι.

Το καφέ συμβολίζει την αντοχή και την υπομονή. Το καφέ χρώμα αντιπροσωπεύει την ωριμότητα και τη σταθερότητα.  Όσοι επιλέγουν το καφέ ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι αξιόπιστοι και ευγενικοί.

Το μαύρο συμβολίζει τις εσωτερικές επιθυμίες και αντιπροσωπεύει το μυστήριο. Όσοι επιλέγουν το μαύρο ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι κομψοί, τελειομανείς και θέλουν να αισθάνονται κυρίαρχοι.

Το ασημί είναι ένα κομψό, λαμπερό, μοντέρνο και πλούσιο χρώμα που μπορεί να δημιουργήσει μια χαλαρωτική και ήρεμη επίδραση. Το ασημί χρώμα αντιπροσωπεύει την υπομονή και την επιμονή. Όσοι επιλέγουν το ασημί ως κυρίαρχο χρώμα είναι άνθρωποι υπομονετικοί και οργανωτικοί.

Το χρυσό συμβολίζει τον πλούτο και την καλή υγεία και αντιπροσωπεύει τη φωτεινότητα και τη χαρά. Οι άνθρωποι που αγαπούν το χρυσό τείνουν να είναι σοφοί και ισχυροί.

 

 

Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για την προσωπικότητά σας!

Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα

Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για την προσωπικότητά σας!

Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική σας φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων. Επαγγελματίες, με άρτια και εξειδικευμένη – ανά αντικείμενο- τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής, που θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία, από το κατάστημά μας.

Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για την προσωπικότητά σας!

Προιόντα
Κλασσικές Εκτυπώσεις, Εκτύπωση Καμβά, Μεγάλες Εκτυπώσεις, Fine Art εκτυπώσεις, Εκτύπωση σε Κούπα, Δώρα, Wall Art, Mouse Pad, Puzzle, πάζλ, Εκτύπωση σε μαξιλάρι, ευχαριστήριες κάρτες,

Γάμος
Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,

Τι λένε τα χρώματα του γάμου σας, για την προσωπικότητά σας!

Βάφτιση
Φωτογράφηση βάφτισης, επαγγελματίες φωτογράφοι, άλμπουμ βάφτισης, ψηφιακό άλμπουμ βάφτισης, φωτογράφηση πάρτυ, Χρόνης Χρονόπολος, Chronis Chronopoulos, φωτογράφοι καλαμάτα, Βάφτιση,

Φωτογράφοι
Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα,

Φωτογραφήσεις
Οικογενειακή φωτογράφηση, φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάφτισης, φωτογράφηση ζευγαριού,

Βιντεοσκοπήσεις
Βιντεοσκόπηση γάμου, Βιντεοσκόπηση βάφτισης, βιντεοσκοπήσεις γάμων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων, βίντεο γάμων, Βιντεοσκοπήσεις, βίντεο βάφτισης,