Κάντε συμπρωταγωνιστές του γάμου σας τα κατοικίδιά σας!

Η παρουσία των αγαπημένων τετράποδων φίλων σας την ημέρα του γάμου σας αποτελεί μία ιδιαίτερη πινελιά που μπορεί να δώσει έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στις στιγμές αλλά και στις φωτογραφίες του γάμου σας.

Γλυκά ή αστεία, τα στιγμιότυπα αυτά είναι ικανά να δημιουργήσουν  μοναδικά φωτογραφικά πορτραίτα αναδεικνύοντας με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο το συναίσθημα της στιγμής.

Γατάκια, σκυλάκια, κουνελάκια, όλα μπορούν πολύ εύκολα να γίνουν μέρος της τελετής ή των επίσημων φωτογραφιών που θα βγάλετε.

Μην διστάσετε να περιποιηθείτε και να αναδείξετε την εμφάνισή τους. Επιλέξτε κορδέλες, παπιγιόν ή λουλουδένια στεφανάκια στα χρώματα που θα αναδείξουν τους μικρούς σας φίλους και θα τους κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο αξιολάτρευτοι.

Αν πάλι οι φωτογραφίες του γάμου σας θέλετε να περιλαμβάνουν μεγαλύτερα ζώα, όπως άλογα, καλό θα ήταν τις φωτογραφίες αυτές να τις τραβήξετε στο δικό τους περιβάλλον.

Τα αξιολάτρευτα κατοικίδιά σας μπορούν να σας χαρίσουν απίθανες φωτογραφίες αφού πάνω από όλα είναι απρόβλεπτα. Ωστόσο αυτό που δεν πρέπει να αφήσετε στην τύχη είναι την φροντίδα τους για όση ώρα θα παραβρίσκονται στη τελετή και τη φωτογράφηση. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει κάποιο οικείο πρόσωπό σας που τα γνωρίζει και τον/την γνωρίζουν, να ασχοληθεί με το νερό, τη τροφή, την σκιά αν χρειαστεί και φυσικά να τα γυρίσει σπίτι μία λογική ώρα.

Την περίοδο που προηγείται της ημερομηνίας του γάμου σας, θα πρέπει να εξετάσετε από πιο κοντά την προσωπικότητα του κατοικίδιου ζώου σας, για να προσδιορίσετε το ρόλο που θα έχει μέσα σε αυτή τη τόσο σημαντική ημέρα της ζωής σας, καθώς ακόμα και τα πιο κοινωνικά ζώα μπορεί να παγώσουν ανάμεσα σε τόσο κόσμο.

Είτε πιο διακριτική, είτε πιο ενεργή, όποιο ρόλο και αν διαλέξετε για το αγαπημένο σας κατοικίδιο, η παρουσία του σε αυτή τη ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας θα είναι σημαντική.