Προσκλητήρια γάμου – Εσείς για τον δικό σας γάμο δημιουργήστε κάτι πραγματικά ξεχωριστό!

Η πρόσκληση σε έναν γάμο αποτελεί πρόσκληση σε μία από τις πιο ρομαντικές στιγμές του ανθρώπου. Δεν είναι μόνο το ζευγάρι που επισημοποιεί και γιορτάζει τη σχέση και τον έρωτά του, είναι ο περίγυρος, το σκηνικό, που φωτίζεται από το φως των κεριών, το άρωμα το λουλουδιών και έχει πάντα την πιο γλυκιά γεύση.

Είναι μια ξεχωριστή στιγμή που γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη όταν το ζευγάρι την προετοιμάζει με τον μοναδικό χαρακτήρα και φυσικά τη φαντασία του.

Δίνοντας το μήνυμα μίας νέας αρχής, ένα τέτοιο γεγονός γεμίζει τις ψυχές όλων των καλεσμένων με το πιο ουσιώδες συναίσθημα που μπορεί να αισθανθεί ο άνθρωπος … αυτό της αγάπης.

Το προσκλητήριο του γάμου αποτελεί τον πρόλογο αυτής της ημέρας, ενημερώνει και βάζει τον προσκεκλημένο στο θέμα του γάμου, γι’ αυτό και δεν πρέπει να διαφέρει ή να θεωρείτε ένα ξεχωριστό κομμάτι. Για παράδειγμα, αν το κυρίαρχο χρώμα, αυτό που θα ξεχωρίζει σαν λουλούδι στις συνθέσεις που θα στολίσουν την εκκλησία, είναι πορτοκάλι, τότε ο φάκελος που θα μεταφέρει το μήνυμα του γάμου μας θα μπορούσε να έχει μία πορτοκαλί λεπτομέρεια.

Η μορφή ενός προσκλητηρίου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως την ηλικία του ζευγαριού, τις προσωπικές προτιμήσεις τους, αν ο γάμος τους θα είναι ένα αυστηρά επίσημο γεγονός ή θα έχει μία πιο νεανική μορφή, αν θα ακολουθεί τα παραδοσιακά και καθιερωμένα ή θα είναι κάτι διαφορετικό και εξεζητημένο.

Με τη νέα υπηρεσία της, η εταιρία Chronis Chronopoulos σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το προσκλητήριο του δικού σας γάμου. Μοναδικό και ξεχωριστό όσο εσείς, το προσκλητήριο σας θα έχει τη μορφή και το σχέδιο που θα εσείς θα επιλέξετε. Με μεγάλη ποικιλία σε τύπους χαρτιών, το δημιουργικό τμήμα της εταιρίας μας που αποτελείται από έμπειρους γραφίστες σας περιμένει για να μοιραστεί μαζί σας ιδέες καθώς και για να πραγματοποιήσει κάθε ξεχωριστή επιθυμία.

Επιπλέον σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων.

Δημιουργήστε μαζί μας το δικό σας προσκλητήριο γάμου!