Προσκλητήρια Βάφτισης

Ρομαντικά, έξυπνα και πολύχρωμα τα προσκλητήρια βάφτισης ανήκουν σε ένα μαγικό κόσμο γεμάτο παραμύθια και όμορφες εικόνες.

Το προσκλητήριο της βάφτισης πέρα από την πρακτική αξία και ιδιότητάς του είναι ένα σημαντικό αναμνηστικό που θα συνοδεύει μαζί με άλλα αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του παιδιού σας, ίσως να αποτελέσει και την αρχή, την εισαγωγή δηλαδή μέσα στο άλμπουμ της βάφτισής του.

Οι θεματολογίες για ένα προσκλητήριο βάφτισης, είτε αφορά ένα αγόρι, είτε ένα κορίτσι, είναι πολλές, αλλά όχι ανεξάντλητες και πολλές φορές ενώ βρισκόμαστε μπροστά σε πολλές επιλογές, καμία από αυτές δεν μοιάζει να είναι η ιδανική ή να έρχεται κοντά σε αυτό που έχουμε σκεφτεί για τη βάφτιση του παιδιού μας.

Φτιάξτε μαζί μας τα προσκλητήρια της Βάφτισης του παιδιού σας!

Με τη νέα υπηρεσία της, η εταιρία Chronis Chronopoulos σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ακριβώς το προσκλητήριο που έχετε σκεφτεί και θέλετε για τη βάφτιση του παιδιού σας.

Επιλέξτε το σχέδιο, τα χρώματα και τη μορφή, καθώς και τον τύπο του χαρτιού στο οποίο θα τυπωθούν.

Πραγματοποιήστε τις επιθυμίες σας με τη βοήθεια του δημιουργικού  τμήματος της εταιρίας μας, που αποτελείται από τους έμπειρους γραφίστες μας και δημιουργήστε μαζί τους κάτι πραγματικά μοναδικό.

Επιπλέον η εταιρία μας σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία έτοιμων σχεδίων.