Ιδέες Δημιουργικής Φωτογράφησης – VIDEO

Η φωτογραφία είναι ένα εξαιρετικό μέσο με το οποίο μπορούμε να εκφράσουμε την δημιουργικότητά μας, τη φαντασία και το ταλέντο μας.

Ακολουθώντας το ένστικτο και τη δημιουργικότητά μας μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικές εικόνες δίνοντας ένα άλλο νόημα και μία άλλη σημασία στις φωτογραφίες μας, παρουσιάζοντας ίσως μία άλλη οπτική γωνία του κόσμου μας.

Η φωτογραφία είναι τέχνη και μπορεί να αποτυπωθεί κατ’ αυτό τον τρόπο αρκεί να αφεθούμε ελεύθεροι για να τη δημιουργήσουμε.

Το καλοκαίρι και η περίοδος των διακοπών μας είναι μία ιδανική εποχή για να δημιουργήσουμε φωτογραφικά έργα τέχνης που θα παρουσιάζουν και θα προσελκύουν το ενδιαφέρον του θεατή.

Φέτος λοιπόν σκεφτείτε εναλλακτικά, τραβήξτε πορτραίτα και τοπία που θα επισκεφτείτε με τον δικό σας μοναδικό τρόπο και μοιραστείτε το αποτέλεσμα με τους φίλους σας.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα παρακολουθήσετε μερικές εξαιρετικές ιδέες δημιουργικής φωτογράφησης, θα καταλάβετε τη φιλοσοφία και ενδεχόμενος όταν πάρετε πάλι τη φωτογραφική σας κάμερα στα χέρια σας θα έχει γίνει κατανοητό ότι η τέχνη στη φωτογραφία είναι το 90% ο φωτογράφος και το 10% η κάμερα.