Οι φωτογραφίες που θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι Viral είναι αυτές

Κάθε χρόνο τα social media γεμίζουν με φωτογραφίες των καλοκαιρινών μας διακοπών που αν και όμορφες, μοιάζουν να είναι επανάληψη των περσινών και των προπέρσινων διακοπών μας. Το ίδιο concept φωτογραφίας πάνω στη πετσέτα, οι ίδιες selfie με το καπέλο και το γυαλί ηλίου, τα ποτά που ήπιαμε, τα φαγητά που φάγαμε και κτλ

Είναι όμως οι καλοκαιρινές μας διακοπές μόνο αυτό; Φυσικά όχι!

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η αίσθηση που μας δίνει κάθε τόπος που επισκεπτόμαστε, το συναίσθημα που δημιουργείται μέσα μας από τα τοπία που συναντάμε, τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας και τις δραστηριότητες που επιλέγουμε μαζί τους.

Σίγουρα όλοι θέλουμε να φωτογραφήσουμε και να φωτογραφηθούμε, γιατί αυτές τις υπέροχες στιγμές θέλουμε να τις πάρουμε και να τις κρατήσουμε μαζί μας, αλλά φέτος ας το κάνουμε με έναν διαφορετικό τρόπο, εκείνον που θα συμπεριλαμβάνει και το συναίσθημα, εκείνο το συναίσθημα που έχουμε μέσα μας και σπάνια εκφράζουμε.

Οπότε, φέτος το καλοκαίρι ας αφήσουμε για λίγο τη πετσέτα και ας γράψουμε πάνω στην άμμο μηνύματα στους φίλους μας, που μπορεί να βρίσκονται κάπου αλλού ή να εργάζονται.

Ας εκφράσουμε το συναίσθημα που βιώνουμε με τα χέρια, την κίνηση του σώματός μας, τις πρωτότυπες ιδέες μας.

Πολλές φορές έχουμε πει το προφανές «Η φωτογραφία είναι Τέχνη», πειραματιστείτε λοιπόν με δημιουργικά concept που θα συγκρατούν και θα μεταφέρουν αυτό που ζείτε και το ειλικρινές μήνυμα που θέλετε να μεταφέρετε στους φίλους σας, δημιουργείστε ενδιαφέρουσες εικόνες, εικόνες που όλοι θα θέλουν να δουν, να θαυμάσουν και να αντιδράσουν .

Το blog μας θα είναι συνέχεια δίπλα σας γεμάτο ιδέες,  tips και συμβουλές για να τραβήξετε τις πιο όμορφες και επιδραστικές φωτογραφίες που θα έχουν «νόημα και ουσία», γιατί αυτό ακριβώς θα είναι το στοιχείο που φέτος το καλοκαίρι θα γίνει viral!

Καλές Διακοπές!!!