Δημιουργική φωτογράφιση νεογέννητου

Η δημιουργική φωτογράφιση νεογέννητου είναι μία φωτογράφιση από την οποία δημιουργείται ένα σημαντικό οικογενειακό κειμήλιο, με φωτογραφίες που θα σας συγκινούν μία ολόκληρη ζωή.

Αυτές οι πρώτες ημέρες της ζωής του μωρού σας αποτελούν μερικές από τις πιο γλυκές και όμορφες, γεμάτες έντονα συναισθήματα και πανέμορφες στιγμές. Ωστόσο, αυτές οι ημέρες περνάνε γρήγορα καθώς το μωρό σας μεγαλώνει και αλλάζει μέρα με την ημέρα.

Επιλέγοντας να φωτογραφίσετε το παιδί σας σε αυτή τη τόσο τρυφερή περίοδο της ζωής του, διαλέγοντας μία ιδιαίτερη θεματολογία που θα πλαισιώσει μοναδικά και θα αναδείξει την γλυκύτητα των χαρακτηριστικών του, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό ψηφιακό άλμπουμ απίστευτης χάρης και ομορφιάς.

Η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιηθεί μία τέτοια φωτογράφιση είναι όταν το μωράκι σας θα είναι μεταξύ 4 και 9 ημερών, το διάστημα δηλαδή που κοιμούνται βαθιά και δεν θα αντιληφθούν καθόλου τη διαδικασία της φωτογράφισης.

Το θέμα, τα ρουχαλάκια, τα αξεσουάρ και τα υφάσματα που θα χρησιμοποιηθούν στη φωτογράφηση θα τα επιλέξετε εσείς, γι’ αυτό καλό είναι η επικοινωνία  μαζί μας και η προετοιμασία αυτής της φωτογράφισης να γίνει κατά τον όγδοο μήνα της κύησής σας.

Η φωτογράφηση θα γίνει μέσα στην άνεση του σπιτιού σας, τηρώντας αυστηρά τις προφυλάξεις που συστήνει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο ΕΟΔΥ.

Την απόφαση για μία δημιουργική επαγγελματική φωτογράφιση μπορείτε να την πάρετε οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και όταν το μωρό σας θα είναι κάποιων μηνών. Σε αυτή τη φάση μπορεί να μην κοιμούνται, αλλά οι φωτογραφίες τους θα είναι εξίσου πολύτιμες και γλυκές.