Γαμήλια trends 2021 – Ποια φεύγουν και ποια έρχονται

Πολλά ζευγάρια που επρόκειτο να παντρευτούν το 2020 μετέφεραν την ημερομηνία του γάμου τους στο 2021, ένα έτος γεμάτο ελπίδα, που σταδιακά θα επαναφέρει τις ζωές μας στους φυσιολογικούς ρυθμούς.

Έτσι λοιπόν όπως κάθε χρόνο τα νέα γαμήλια trends παίρνουν την θέση των παλιών, ανανεώνοντας την εικόνα αυτού του τόσο όμορφου μυστηρίου, δίνοντας στις νύφες και τους γαμπρούς του 2021, έναν ακόμα, ιδιαίτερο ρόλο, αφού οι γάμοι τους πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν ως γεγονότα, στον δρόμο μας πίσω στην κανονικότητα.

Τα wedding trends που αφήνει πίσω του το 2021 είναι:

Ο μπουφές, ήταν μία πολύ καλή επιλογή για γάμους με πολλούς καλεσμένους, για λόγους όμως ασφαλείας φαίνεται ότι το trend αυτό εγκαταλείπεται το 2021 και τη θέση του παίρνει το καθιστό γεύμα.

Η διαδικασία του συνηθισμένου χαιρετισμού (ασπασμός – χειραψία). Το 2021 θα συνεχιστούν κάποια από τα μέτρα που ίσχυσαν στους γάμους το 2020 και που αφορούσαν στον επιτρεπόμενο αριθμό καλεσμένων, ίσως όχι τόσο αυστηρά, αλλά και πάλι θα υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί τουλάχιστον για το πρώτο εξάμηνο. Έτσι ο συνηθισμένος χαιρετισμός δεν θα είναι απαραίτητος, αφού όσοι παραβρεθούν στο γάμο θα είναι καλεσμένοι και στη δεξίωση.

Τα wedding trends που φέρνει μαζί του το 2021 είναι:

Εντυπωσιακά χρώματα στις συνθέσεις των λουλουδιών, όπως, το πορτοκαλί, το μπορντό και το ζωηρό λιλά.

Διακριτικά και μικρά μπουκέτα λουλουδιών, που επιτρέπουν στο νυφικό φόρεμα να αναδειχθεί περισσότερο.

Τα εντυπωσιακά πληθωρικά νυφικά και τα χρωματιστά γαμπριάτικα κοστούμια.

Το 2021 φαίνεται ότι η απόχρωση του κίτρινου χρυσού επανέρχεται δυναμικά στις βέρες του γάμου, αφήνοντας πίσω του τον λευκόχρυσο και την πλατίνα.

Το DIY θα είναι την χρονιά που μας έρχεται ένα ιδιαίτερο και πολύ προσωπικό χαρακτηριστικό στους γάμους ζευγαριών που θα επιλέξουν να ξεχωρίσουν μέσα από πράγματα που θα φτιάξουν οι ίδιοι για το γάμο τους, όπως είναι οι μπομπονιέρες, τα προσκλητήρια, το décor της δεξίωσης, μέχρι και την γαμήλια τούρτα.

Τέλος, το  livestreaming, μάλλον είναι μία ιδέα που ήρθε για να μείνει αφού έτσι μπορεί να παρακολουθήσουν τον γάμο σας φίλοι και συγγενείς που βρίσκονται στο εξωτερικό.