Εκτύπωση φωτογραφίας και κειμένου σε υφασμάτινο εξώφυλλο

Ένα ψηφιακό άλμπουμ είναι ίσως το πιο σημαντικό αναμνηστικό που θα μείνει από το μυστήριο και την δεξίωση του γάμου σας γιατί απλά είναι τόσο μοναδικό όσο και η ιστορία που έχει να διηγηθεί.

Η δημιουργία ενός ψηφιακού άλμπουμ αποτελεί την πιο καλαίσθητη επιλογή για την αποτύπωση των ρομαντικών στιγμών αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας της ζωής σας. Τα συναισθήματα γεμίζουν τις σελίδες και τα χαμόγελα φωτίζουν μοναδικά εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες μέσα στον χρόνο.

Η ακρίβεια των εκτυπώσεων και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την δημιουργία ενός ψηφιακού άλμπουμ έχουν εξαιρετική ποιότητα και αναδεικνύουν μοναδικά αυτές τις τόσο σημαντικές φωτογραφίες.

Ένα ζευγάρι σήμερα έχει την ευκαιρία να επιλέξει μέσα από μία μεγάλη γκάμα χρωμάτων, την απόχρωση που θέλει και το υλικό από το οποίο θα δημιουργηθεί το εξώφυλλο του άλμπουμ, ενώ έχει την δυνατότητα να επιλέξει ακόμα και την υφή.

Ωστόσο, όταν η επιλογή αφορά το υφασμάτινο εξώφυλλο, οι φωτογράφοι θέτουν κάποιους περιορισμούς, αφού έως τώρα δεν δινόταν η δυνατότητα να εκτυπώσετε φωτογραφία ή κείμενο.

Ο περιορισμός αυτός ανήκει πλέον στο παρελθόν!

Η εταιρία Chronis Chronopoulos σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε την αγαπημένη φωτογραφία του γάμου σας, στο υφασμάτινο εξώφυλλο του ψηφιακού σας άλμπουμ και όχι μόνο!

Δημιουργήστε ψηφιακά άλμπουμ για κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής σας ή συγκεντρώστε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες σε ένα ξεχωριστό άλμπουμ με vintage διάθεση.

Ένα παλιό κέντημα, μπορεί να κρύβει ανάμεσα στις βελονιές του τόσο συναίσθημα… γιατί πάνω σε αυτό σε έμαθε η γιαγιά σου να κεντάς… ήταν κάτι που δημιουργήσατε μαζί και που παραμένει εκεί να σου θυμίζει την στοργή και την αγάπη της.

Αυτό το παλιό κέντημα έχουμε την δυνατότητα να το φωτογραφήσουμε και να το εκτυπώσουμε πάνω στο ύφασμα που θα ντύνει το οικογενειακό σας άλμπουμ.

Συγκεντρώστε τις παιδικές φωτογραφίες των παιδιών σας, ίσως ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και μία παλιά ζωγραφιά που φτιάξανε για εσάς. Ντύστε αυτό το μοναδικό άλμπουμ με την ανεμελιά και την αθωότητα αυτής της ζωγραφιάς.

Το υφασμάτινο εξώφυλλο σε ένα ψηφιακό άλμπουμ είναι μία ιδιαίτερη επιλογή με μία πραγματικά ξεχωριστή υφή και η εταιρία Chronis Chronopoulos σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να εκτυπώσετε πάνω του ότι φωτογραφία θέλετε, μέχρι και το σχέδιο της αγαπημένης σας ταπετσαρίας.

Εκτυπώστε ότι σας δημιουργεί όμορφα συναισθήματα και κάντε το ψηφιακό σας άλμπουμ απόλυτα προσωπικό και μοναδικό!