Οι πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης

Το ταξίδι του μέλιτος είναι το πιο όμορφο και ξεχωριστό ταξίδι για ένα νιόπαντρο ζευγάρι. Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε τους πιο ρομαντικούς προορισμούς της Ευρώπης που θα κάνουν αυτό το ταξίδι να μοιάζει με παραμύθι!

Πράγα, Τσεχία

Η Πράγα φιλοξενεί πολλά διάσημα πολιτιστικά αξιοθέατα που περιλαμβάνουν το Κάστρο της Πράγας, τη Γέφυρα του Καρόλου, την Πλατεία της Παλιάς Πόλης με το αστρονομικό ρολόι της Πράγας, την εβραϊκή συνοικία, τον λόφο Petřín και το Vyšehrad. Από το 1992, το ιστορικό κέντρο της Πράγας έχει συμπεριληφθεί στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Η πόλη έχει πάνω από δέκα σημαντικά μουσεία, μαζί με πολλά θέατρα, γκαλερί, κινηματογράφους και άλλα ιστορικά εκθέματα.

 

Παρίσι, Γαλλία

Το Παρίσι διαθέτει πλούσια πολιτιστική κληρονομιά και έναν μοναδικό αρχιτεκτονικό ρομαντισμό που σε γυρίζει πίσω σε άλλες πιο ρομαντικές εποχές. Η κεντρική περιοχή της πόλης κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα έχει χαρακτηριστεί ως Μνημείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO και περιλαμβάνει πολλά αξιοσημείωτα μνημεία, όπως τον καθεδρικό ναό Notre Dame, τον Πύργο του Άιφελ και τη Βασιλική Sacré-Cœur στη Μονμάρτρη.

 

Βαλέτα, Μάλτα

Η Βαλέτα αποτελείται από κτίρια του 16ο αιώνα και χτίστηκε κατά την περίοδο που επικράτησε στην περιοχή το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη γνωστού και ως Knights Hospitaller. Η πόλη έχει ουσιαστικά χαρακτήρα μπαρόκ, με στοιχεία μανιεριστικής, νεοκλασικής και σύγχρονης αρχιτεκτονικής σε επιλεγμένες περιοχές. Ο Δήμος της Βαλέτας αναγνωρίστηκε επισήμως ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO το 1980.

 

Φλωρεντία, Ιταλία

Η Φλωρεντία θεωρείται η γενέτειρα της Αναγέννησης και έχει ονομαστεί «η Αθήνα του Μεσαίωνα». Το 1982 κηρύχθηκε Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO.

Η πόλη αυτή είναι γνωστή για το αναγεννησιακό της ύφος, την μοναδική αρχιτεκτονική και τα μνημεία της. Η πόλη έχει πολλά μουσεία και γκαλερί τέχνης, όπως η γκαλερί Uffizi και το Palazzo Pitti, και εξακολουθεί να ασκεί επιρροή στους τομείς της τέχνης, του πολιτισμού και της πολιτικής. Λόγω της καλλιτεχνικής και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς της, η Φλωρεντία έχει ταξινομηθεί από το Forbes ως μία από τις ομορφότερες πόλεις του κόσμου.

Οι πιο ρομαντικές πόλεις της Ευρώπης

Μπριζ, Βέλγιο

Η Μπριζ είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της επαρχίας της Δυτικής Φλάνδρας του Βελγίου και χωρίς κανένα στοιχείο υπερβολής, δίκαια αυτή η εκπληκτική πόλη θεωρείτε “Η Βενετία του Βορρά”.

Το ιστορικό κέντρο της πόλης αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Ταλίν, Εσθονία

Το Ταλίν ιδρύθηκε το 1248, αλλά οι αρχαιότεροι οικισμοί του χρονολογούνται 5.000 χρόνια νωρίτερα, γεγονός που το καθιστά ως μία από τις παλαιότερες πρωτεύουσες της Βόρειας Ευρώπης.

Η παλιά πόλη του Ταλίν, αποτελεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

 

Βενετία, Ιταλία

Η Βενετία είναι μία πόλη χτισμένη πάνω σε μια ομάδα 118 μικρών νησιών που χωρίζονται από κανάλια και ενώνονται μεταξύ τους με γέφυρες. Βρίσκεται στην ομώνυμη ελώδη λιμνοθάλασσα που απλώνεται κατά μήκος της ακτογραμμής μεταξύ των εκβολών των ποταμών Πάδου (Πο) και Πιάβε. Η Βενετία είναι φημισμένη για την ομορφιά της τοποθεσίας της, την αρχιτεκτονική της και τα έργα τέχνης της. Ολόκληρη η πόλη είναι καταγεγραμμένη ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, μαζί με τη λιμνοθάλασσά της.

 

Σεβίλλη, Ισπανία

Η Σεβίλλη είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της αυτόνομης κοινότητας της Ανδαλουσίας και της επαρχίας της Σεβίλλης της Ισπανίας.

Η Σεβίλλη είναι μία πόλη γεμάτη γοητεία και πολλά αξιόλογα σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος.

 

Γάμος

Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,

Φωτογράφηση γάμου

Φωτογράφοι Καλαμάτα

Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα, Φωτογράφος Γάμου Καλαμάτα, Φωτογράφος Βάφτισης‎, Φωτογραφεία Καλαμάτα, Φωτογράφοι Καλαμάτα