Ποιoς είναι ο ιδανικός γάμος για το κάθε ζώδιο

 

Να ναι το όνειρο; Να ναι η στιγμή; Να ναι το συναίσθημα και οι άνθρωποι; Το κάθε ζώδιο έχει τα δικά του θέλω και τη δική του οπτική γωνία για εκείνα τα μικρά και μεγάλα που κάνουν τον γάμο, ένα πραγματικά ξεχωριστό γεγονός.

 

Κριός

Ισχυρή και ηγετική, η προσωπικότητα του Κριού δεν μπορεί να συμβιβαστεί με οτιδήποτε που μπορεί να χαρακτηριστεί συνηθισμένο.

Η τελετή του γάμου για έναν Κριό δεν είναι απλά ένα σημαντικό γεγονός, είναι το απόλυτο γεγονός και πρέπει να είναι τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο όσο είναι και ο ίδιος.

Για τους περιπετειώδεις Κριούς η ιδανική τοποθεσία για την τελετή του γάμου τους είναι ένα ξωκλήσι σε κάποιο νησί ή μία τοποθεσία με άγρια και επιβλητική ομορφιά.

 

Ταύρος

Για τον Ταύρο η έκφραση «λίγοι και καλοί» ορίζει όχι μόνο την κοινωνική του ζωή, αλλά και ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως αυτό του γάμου του.

Πιστός φίλος, ευαίσθητος και υλιστής, ο Ταύρος θέλει τη τελετή του γάμου του σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Ο καλαίσθητος Ταύρος θα αναζητήσει την ομορφιά στην απλότητα και θα επιλέξει να πραγματοποιήσει τον γάμο του εκεί που θα αισθάνεται οικεία, ωστόσο αγαπά τα έντονα χρώματα και δεν θα επιτρέψει να λείψουν από αυτή τη τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του.

 

Δίδυμος

Ο πνευματώδης, παρορμητικός και γενναιόδωρος Δίδυμος, ιδίως την ημέρα του γάμου του θα θελήσει να κάνει κάτι πραγματικά ιδιαίτερο και μοναδικό και αυτό θα είναι το party του γάμου του!!!

Ο ιδιαίτερος και συναρπαστικός Δίδυμος δεν θα βάλει τον εαυτό του σε πλαίσια ούτε για αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής του.

Ο γάμος για τον Δίδυμο δεν είναι τελετή… είναι γιορτή. Για αυτό το λόγο επιλέγει συνήθως να πραγματοποιήσει τον γάμο του κατά την θερινή περίοδο, σε κάποια εκκλησία κοντά σε παραλία για να εκμεταλλευτεί την εγγύτητα του θαλάσσιου στοιχείου και να πραγματοποιήσει ένα αξέχαστο πάρτι!

 

Καρκίνος

Απρόβλεπτος και σύνθετος, ο Καρκίνος έχει ίσως την πιο Rock προσωπικότητα από όλα τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Για τον Καρκίνο είναι τόσο σημαντική η ημέρα του γάμου του που κυριολεκτικά μπορεί να μην ασχοληθεί με τίποτα που για αυτόν δεν θα έχει ουσία, ακόμα και αν αυτά που κατά την άποψη του δεν έχουν ουσία, είναι οι βασικές προετοιμασίες για εκείνη την ημέρα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι με έναν Καρκίνο το πιο πιθανό είναι να κλεφτής και να γλυτώσεις από όλες τις προετοιμασίες ενός .

 

Λέων

Φιλόδοξος και πεισματάρης ο Λέων βρίσκεται σε μία συνεχή εγρήγορση. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου του θα αναζητήσει το ιδιαίτερο, το μοναδικό, αυτό που θα εξυψώσει την εικόνα και το συναίσθημα της στιγμής, χωρίς ποτέ να διαπραγματευτεί για κάτι που θα θεωρήσει βαρετό.

Ο ευαισθησία του Λέοντα θα αποτελέσει για αυτόν το ακάτιο που θα τον οδηγήσει στις τελικές αποφάσεις του, οι οποίες θα χαρακτηρίζονται σίγουρα από την λάμψη και την πολυτέλεια που απαιτεί η ματαιοδοξία του. Θα είναι σίγουρα ο γάμος της χρονιάς!!!

 

Παρθένος

Οτιδήποτε που δεν αγγίζει τη τελειότητα είναι μη αποδεκτό! Η ισχυρή προσωπικότητα του Παρθένου και το πάθος του για την λεπτομέρεια είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν την εικόνα και την ημέρα του γάμου του.

Ο Παρθένος θα επιδιώξει τον απόλυτο ρομαντισμό και την αριστοκρατική ατμόσφαιρα στην δεξίωση και θα το έχει! Θα το οργανώσει τόσο καλά στο μυαλό του και θα το μεθοδεύσει κατά τέτοιον τρόπο που θα έχει τις λιγότερες δυνατές εκπλήξεις.

Η επιλογή του για το χώρο που θα τελεστεί το μυστήριο θα κριθεί από την εικόνα όχι μόνο του ναού αλλά και του περιβάλλοντα χώρου, ενώ οι προοπτικές, για περαιτέρω επεμβάσεις που θα κρίνει ο ίδιος απαραίτητες, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην τελική του απόφαση.

Να είστε υπομονετικοί μαζί του, είναι απλά λάτρης της τάξης και της ομορφιάς!

Ζυγός

Αν κάποιος μπορεί να αποδώσει το αποκορύφωμα του ρομαντισμού, αυτός είναι σίγουρα ο Ζυγός.

Η γοητεία, η σαγήνη, η λιτή πολυτέλεια και η καλαισθησία του θα αποτελέσουν τα θεμέλια πάνω στα οποία θα στηρίξει την ημέρα του γάμου του.

Για τον Ζυγό δεν υπάρχει υπερβολή στον ρομαντισμό άλλωστε «στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρέπονται», θα αδράξει την στιγμή και θα την κάνει σίγουρα δική του ακόμα και αν χρειαστεί να ξεφύγει από τα συνηθισμένα ακολουθώντας μόνο το ένστικτο και την διαίσθησή του.

Από έναν Ζυγό να περιμένετε τα πάντα!

 

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι πάθος… έκρηξη και ένταση πίσω από μία εσωστρεφή προσωπικότητα!

Να ναι το συναίσθημα και οι άνθρωποι; Σίγουρα ναι!!! Ο Σκορπιός θα ασχοληθεί με τα άκρως απαραίτητα του γάμου και τίποτα παραπάνω. Εδώ η στιγμή ανήκει μόνο σε δύο και ο Σκορπιός αυτό θα το διαφυλάξει χωρίς να χάσει χρόνο για τίποτε άλλο.

Ένα μικρό εκκλησάκι ή ακόμα και το δημαρχείο για εκείνον αρκούν γιατί απλά δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη έχει στην αγκαλιά του.

 

Τοξότης

Μπορεί να κερδίσατε την καρδιά του, το πνεύμα του όμως θα ταξιδεύει και πάντα θα αναζητά την περιπέτεια. Γίνεται συνοδοιπόρος του σε αυτό το ταξίδι και δεν θα το μετανιώσετε.

Ο γοητευτικός και αισιόδοξος Τοξότης είναι εξερευνητής της ζωής και των απολαύσεών της,  ακολουθήστε τον στα ταξίδια του και γιατί όχι παντρευτείτε τον σε ένα από αυτά!

 

Αιγόκερως

Για τον Αιγόκερω δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, για εκείνον όλα στη ζωή είναι είτε μαύρα είτε άσπρα.

Είναι άνθρωποι με βαθιά συναισθήματα τα οποία ωστόσο κρύβουν πίσω από το δύσπιστο βλέμμα τους. Μα όταν ένας Αιγόκερως αγαπά… αγαπά για πάντα.

Οι Αιγόκεροι έχουν εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και τον διαχειρίζονται άψογα, οργανώνοντας τα πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αφήστε τον να πάρει πρωτοβουλίες για την ημέρα του γάμου και να είστε σίγουροι ότι όλα θα γίνουν ακριβώς όπως τα σχεδιάσατε.

 

Υδροχόος

Σε καμία περίπτωση δεν χαρακτηρίζεται για την ευαισθησία του, ωστόσο από τον Υδροχόο θα ακούσεις πάντα την αλήθεια.

Είναι πεισματάρης και σαρκαστικός μα πάνω από όλα τον διακατέχει το ελεύθερο πνεύμα του, το οποίο δυσκολεύεται να κατανοήσει οτιδήποτε περιττό ή δήθεν.

Αυτή είναι γοητεία του πνευματώδη Υδροχόου, που θα επιλέξει τα πιο απλά και τα πιο αληθινά για αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του.

 

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ένα ζώδιο γεμάτο μυστικισμό και μυστήριο. Ζουν σε δύο κόσμους, τον πραγματικό και τον πνευματικό και το μονοπάτι που ενώνει αυτούς τους δύο κόσμους είναι γεμάτο συναίσθημα.

Για τους Ιχθύες η ημέρα του γάμου τους είναι φορτισμένη από βαθύ συναίσθημα και ο άκρατος ρομαντισμός είναι η μοναδική διέξοδος εκτόνωσης και έκφρασης του εσωτερικού τους κόσμου.

Το στοιχείο του νερού για έναν Ιχθύ είναι σημαντικό και γι’ αυτό θα επιλέξει να βρίσκεται κοντά του αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής του.