Χρόνης Χρονόπουλος - Φωτογραφία - βίντεο | Καλαμάτα. Φωτογράφηση γάμου – βάφτισης. Γάμος. Βάφτιση. Φωτογράφοι. Βιντεοσκόπησεις. Οικογενειακή φωτογράφηση. Φωτογράφηση ζευγαριού. Εταιρικές Εκδηλώσεις

Πώς να φωτογραφίσετε επιτυχημένα αστικά τοπία τη νύχτα

Νυχτερινή φωτογραφία

Η φωτογράφηση αστικών τοπίων ιδίως όταν ταξιδεύουμε σε πόλεις του εξωτερικού έχει ιδιαίτερη αξία ιδίως όταν θέλουμε να διατηρήσουμε στη μνήμη μας μοναδικές στιγμές και εικόνες.

Ωστόσο, για να αποδώσουν οι φωτογραφίες που θα βγάλουμε, τη μαγεία και την ιδιαιτερότητα αυτών των τοπίων έτσι όπως την αντιλαμβάνονται τα μάτια μας, θα πρέπει να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες για να έχουμε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Επιλέξτε να φωτογραφίσετε τα αγαπημένα σας σημεία νωρίς το πρωί ή το σούρουπο και τη νύχτα. Αυτές οι ώρες προσφέρουν τον ιδανικό φωτισμό για τις φωτογραφίες που θέλετε να βγάλετε.

Η καλύτερη ώρα για να τραβήξετε εκπληκτικές νυχτερινές λήψεις είναι αμέσως μετά τη δύση του ήλιου, πριν σκοτεινιάσει εντελώς ο ουρανός και όσο διαρκεί η μπλε απόχρωση, σε συνδυασμό με τα φώτα της πόλης που μόλις έχουν ανάψει για να υποδεχτούν τη νύχτα.

Η χρήση ευρυγώνιου φακού και ταχύτητας κλείστρου μερικών δευτερολέπτων θα αποτυπώσει μοναδικά τη λάμψη από τα φώτα της πόλης αλλά και τα στοιχεία του ουρανού.

Νυχτερινή φωτογραφία

Για να πετύχετε υψηλή ποιότητα εικόνας, χρησιμοποιήστε χαμηλή ρύθμιση ISO και διάφραγμα περίπου f/5.6 ενώ ένας φακός με εστιακή απόσταση 50mm θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στα φώτα της πόλης.

Εκμεταλλευτείτε την κίνηση των αυτοκινήτων μέσα στην πόλη και δημιουργήστε δημιουργικά χρωματικά μοτίβα που θα συμπληρώνουν μοναδικά τη φωτογράφηση ενός αξιοθέατου ή ενός πορτραίτου. Για να πετύχετε τέτοιες εικόνες ρυθμίστε την έκθεση, επιλέγοντας ταχύτητα κλείστρου μερικών δευτερολέπτων.

Ισορροπήστε τα φώτα της πόλης με το φως του φλας της μηχανής, ιδανικά  με τις ρυθμίσεις (2 δευτ., f/14, ISO 200, με λήψη στα 35mm) και δημιουργήστε εξαιρετικά πορτραίτα.

Δοκιμάστε την νυχτερινή φωτογράφηση όταν ξαναβρεθείτε σε μία πόλη του εξωτερικού ή εξασκηθείτε μέσα στην ίδια σας την πόλη. Οι δημιουργικές δυνατότητες που δίνουν, είναι πραγματικά απεριόριστες.

Πώς να φωτογραφίσετε επιτυχημένα αστικά τοπία τη νύχτα.

Χρόνης Χρονόπουλος – Φωτογραφία – βίντεο | Καλαμάτα

Πώς να φωτογραφίσετε επιτυχημένα αστικά τοπία τη νύχτα.

Πίσω από κάθε υπηρεσία που παρέχουμε, εντός ή εκτός καταστήματος, από την καλλιτεχνική σας φωτογράφιση και εκτύπωση φωτογραφιών σε μεγάλο καμβά, μέχρι και τον σχεδιασμό καινοτόμων υπηρεσιών κρύβεται μία ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.
Επαγγελματίες, με άρτια και εξειδικευμένη – ανά αντικείμενο- τεχνική κατάρτιση και σύγχρονο εξοπλισμό, συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους και όλοι μαζί, δημιουργούν έργα καταγραφής, που θα ήταν αδύνατο να υλοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο και με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και συνολική εμπειρία, από το κατάστημά μας.

Πώς να φωτογραφίσετε επιτυχημένα αστικά τοπία τη νύχτα.

Προιόντα
Κλασσικές Εκτυπώσεις, Εκτύπωση Καμβά, Μεγάλες Εκτυπώσεις, Fine Art εκτυπώσεις, Εκτύπωση σε Κούπα, Δώρα, Wall Art, Mouse Pad, Puzzle, πάζλ, Εκτύπωση σε μαξιλάρι, ευχαριστήριες κάρτες,

Γάμος
Φωτογράφηση γάμου, γαμήλιες φωτογραφίες, γαμήλια φωτογράφηση, επαγγελματική φωτογράφηση, γαμήλια άλμπουμ, άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση δεξίωσης, φωτογράφηση ζευγαριού, καλλιτεχνική φωτογράφηση, ψηφιακό άλμπουμ, ψηφιακά άλμπουμ γάμου, φωτογράφηση γαμήλιας τελετής, Χρόνης Χρονόπουλος, φωτογράφοι Καλαμάτα, Γάμος,

Πώς να φωτογραφίσετε επιτυχημένα αστικά τοπία τη νύχτα.

Βάφτιση
Φωτογράφηση βάφτισης, επαγγελματίες φωτογράφοι, άλμπουμ βάφτισης, ψηφιακό άλμπουμ βάφτισης, φωτογράφηση πάρτυ, Χρόνης Χρονόπολος, Chronis Chronopoulos, φωτογράφοι καλαμάτα, Βάφτιση,

Φωτογράφοι
Φωτογράφος, επαγγελματίες φωτογράφοι, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, φωτογραφίες τιμές, φωτογράφοι καλαμάτα,

Φωτογραφήσεις
Οικογενειακή φωτογράφηση, φωτογράφηση γάμου, φωτογράφηση βάφτισης, φωτογράφηση ζευγαριού,

Βιντεοσκοπήσεις
Βιντεοσκόπηση γάμου, Βιντεοσκόπηση βάφτισης, βιντεοσκοπήσεις γάμων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων καλαμάτα, βιντεοσκοπήσεις γάμων, βιντεοσκοπήσεις βαφτίσεων, βίντεο γάμων, Βιντεοσκοπήσεις, βίντεο βάφτισης,