Φθινοπωρινός γάμος

Το φθινόπωρο είναι ίσως η πιο γοητευτική εποχή του χρόνου. Τα χρώματα που κυριαρχούν στην παλέτα αυτής της εποχής είναι το κόκκινο, το κίτρινο, το πορτοκαλί και το καφέ. Όλα μαζί θερμά και έντονα χρώματα που συνδυασμένα δημιουργούν ένα ονειρεμένο τοπίο και μία άκρως ρομαντική διάθεση.

Ο φθινοπωρινός γάμος μοιράζεται αυτή τη γοητεία της εποχής, ιδίως αν επιλογές μας στον στολισμό της εκκλησίας και στην διακόσμηση της δεξίωσης εναρμονίζονται με την εποχή.

Οι ιδέες για τον στολισμό και την διακόσμηση είναι πολλές και μπορούμε να αντλήσουμε έμπνευση απλά πληκτρολογώντας στον ιστό fall, fall wedding ή fall wedding decoration. Εκεί θα δούμε φθινοπωρινά φύλλα, κολοκύθες, κεριά, ονειρεμένες συνθέσεις λουλουδιών, βελανίδια και φαναράκια να δημιουργούν εκπληκτικά θέματα διακόσμησης και στολισμού για αυτή την ξεχωριστή ημέρα στη ζωή του κάθε ζευγαριού.

Τα τελευταία χρόνια μέρος της διακόσμησης και του decor αποτελούν τα γλυκά και η τούρτα του γάμου. Η σοκολάτα, το πορτοκάλι, η κανέλα μπορούν να μιμηθούν την τάση και τα χρώματα της εποχής και να δημιουργήσουν γευστικά γλυκά που θα απολαύσουν όλοι.

Η εποχή του φθινοπώρου είναι ιδανική για άκρως ρομαντικές και σαγηνευτικές φωτογραφίες. Αυτό που θα πρέπει να επιλέξουμε προσεχτικά είναι το τοπίο και να χρησιμοποιήσουμε ακόμα και στοιχεία της εποχής, που θα αναδείξουν τις μοναδικές φωτογραφίες που θα βγάλουμε πριν από τον γάμο, στον γάμο, ίσως και την ημέρα μετά.

Εκπληκτικά φθινοπωρινά τοπία υπάρχουν παντού στην Ελλάδα, ακόμα και σε πάρκα και άλση μέσα σε μεγαλουπόλεις. Αυτά όμως που ξεχωρίζουν είναι τα τοπία που μπορούμε να συναντήσουμε έξω από αυτές και που είναι ιδανικά για μία pre – wedding φωτογράφηση.

Μέρη όπως το Πήλιο, τα Ζαγοροχώρια, τα Μετέωρα έχουν τοπία απίστευτης ομορφιάς που αξίζει να επισκεφτούμε παρέα με τον φωτογράφο μας, για να τραβήξουμε φωτογραφίες που πραγματικά θα κόβουν την ανάσα.