Φωτογράφιση εγκυμοσύνης

Φωτογραφήστε μια υπέροχη πραγματικότητα και την πιο γλυκιά προσμονή της ζωής σας.

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι  πραγματικά ένας σταθμός στη ζωή κάθε γυναίκας που συνοδεύετε από μεικτά συναισθήματα και συνεχείς αλλαγές.

Η διάρκεια των 9 μηνών προετοιμάζει την μέλλουσα μητέρα για μία νέα πραγματικότητα που σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες στιγμές της ζωής της, δεν θα αποτελεί απλά ένα νέο κεφάλαιο, αλλά μία νέα πορεία ζωής γεμάτη από την πιο δυνατή αγάπη που θα νιώσει ποτέ στη ζωή της.

Σίγουρα τον ενθουσιασμό τον συνοδεύει το άγχος και την ευτυχία ο φόβος,  για το αν θα καταφέρει να γίνει μία καλή μητέρα, για το αν θα χάσει τον εαυτό της, για το πόσο θα αλλάξει η ζωή της. Όλα αυτά τα συναισθήματα και οι σκέψεις είναι φυσιολογικά.

Κάθε άγχος και κάθε φόβος που σχετίζεται με τον εαυτό της και το μωρό πρέπει να υπάρχουν γιατί αυτά τα συναισθήματα είναι που ωθούν κάθε γυναίκα να φτάσει στο μέγιστο της ύπαρξής της.  Η αγάπη για το μωρό της υπάρχει και  ρέει μέσα της όπως το φως του ήλιου, ακτινοβολώντας μέσα από τα μάτια και το πρόσωπό της.

Αυτά τα συναισθήματα και αυτές οι στιγμές της σταδιακής μεταμόρφωσης, παρόλο που φαίνονται σαν απλές και καθημερινές στιγμές προδιαγραμμένες ίσως στο DNA κάθε γυναίκας, σε καμία περίπτωση δεν είναι. Αντίθετα είναι στιγμές συγκλονιστικές, είναι το ίδιο το θαύμα  της ύπαρξης.

Αυτή η στιγμή λοιπόν, αυτό το θαύμα που έρχεται ως το αποτέλεσμα της αγάπης ενός ζευγαριού πρέπει να φωτογραφίζεται.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε φωτογραφίες των γονιών μας από τα νεανικά τους χρόνια και μαζί μας, αλλά πόσοι από εμάς έχουμε έστω και μία φωτογραφία με την μητέρα μας όταν ακόμα βρισκόμασταν μέσα στη κοιλιά της; Πόσοι από εμάς έχουμε καταγεγραμμένο το βλέμμα της; Εκείνο το βλέμμα της προσμονής και της τρυφερότητας καθώς ακουμπά τη κοιλιά της. Το ύφος τους πατέρα μας, καθώς τη κοιτάζει και την αγγίζει προσεχτικά.

Αυτές οι φωτογραφίες αποτελούν ένα δώρο ζωής στο παιδί μας που έρχεται, αλλά και για εμάς που ζούμε αυτές τις τόσο μοναδικές στιγμές.

Πρέπει να προηγούνται τις πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννησή του, έτσι ώστε όταν δημιουργήσουμε το πρώτο του άλμπουμ να έχει όλη την εικόνα μαζί με την αγάπη μας.