Πρόταση γάμου – Αποκαλύψτε το δαχτυλίδι, κρατήστε κρυμμένο τον φωτογράφο!

Είναι κάποιες στιγμές που είναι πραγματικά μοναδικές. Είναι αυτές οι στιγμές που αλλάζουν την ζωή μας κάνοντάς τη πιο ευτυχισμένη και πιο γεμάτη, μα που σπάνια, αν όχι ποτέ, αποθανατίζονται από την κάμερα του φωτογράφου.

Μία τέτοια στιγμή είναι και η πρόταση γάμου. Σίγουρα η φωτογράφηση αυτού του γεγονότος που κρύβει τόσο ρομαντισμό, αγωνία και ενθουσιασμό, δεν είναι το πρώτο πράγμα που περνά από το μυαλό του κάθε άνδρα, που παίρνει την μεγάλη απόφαση να ζητήσει σε γάμο τη γυναίκα της ζωής του.

Ωστόσο, η προετοιμασία αυτής της τόσο ρομαντικής πρότασης, η επιλογή του μέρους και του σκηνικού που θα πραγματοποιηθεί, μαζί με την πολύτιμη έκφραση του ζευγαριού που ζει τη στιγμή, πρέπει να φωτογραφηθεί για να γίνει η πρώτη εικόνα σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής του και σαφώς μέσα στο άλμπουμ του γάμου του.

Ίσως από τις πιο αυθεντικές της ζωής σας, οι φωτογραφίες αυτές θα υπογραμμίσουν και θα αναδείξουν τα συναισθήματα της αγωνίας, της συγκίνησης και της ευτυχίας, γιατί μπορεί εσείς να γνωρίζετε την παρουσία του φωτογράφου, αλλά θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα έχετε στο νου σας εκείνη την ώρα, αφού η προσοχή σας θα είναι στραμμένη στην υποψήφια νύφη, που δεν θα γνωρίζει τίποτα και στο πολυπόθητο ναι, που με αγωνία θα περιμένετε να ακούσετε από εκείνη.

Επιλέξτε να καταγράψετε αυτή τη στιγμή και κρατήστε πέρα από την όμορφη ανάμνηση, την εικόνα του εαυτού σας, μέσα σε αυτή.

Πρωτότυπη και διαφορετική, αυτή η ιδιαίτερα ξεχωριστή φωτογράφηση θα σας χαρίσει έναν δυσεύρετο θησαυρό, που θα χαίρεστε μαζί στα χρόνια που θα ακολουθήσουν.