Πορτραίτα στη βροχή

Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος ενός μυθιστορήματος ή ο τίτλος ενός αφηρημένου πίνακα, σε αυτή την περίπτωση όμως είναι ακριβώς αυτό που περιγράφει… μέσα όμως από έναν φωτογραφικό φακό.

Τα πορτραίτα στη φωτογραφία έχουν μία δυναμική μου ξεχωρίζει, καθώς μαζί με την  μορφή, αποθανατίζουν και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του ανθρώπου που ποζάρει, δημιουργώντας κάθε φορά ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Η βροχή και ιδιαίτερα  τα πρωτοβρόχια του φθινοπώρου, δημιουργούν μία ρομαντική διάθεση και για όσους αναζητούν πάντα την επόμενη φωτογραφία που θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλες τις προηγούμενες, το φαινόμενο αυτό, είτε αποτυπωθεί πρωί, είτε βράδυ, μπορεί να πλαισιώσει μοναδικά και να δημιουργήσει μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα γύρω από το πρόσωπο, την κίνηση και τη σιλουέτα του φωτογραφιζόμενου.

Για τα ζευγάρια που πρόκειται να παντρευτούν μέσα στον Νοέμβριο, οι βροχές της περιόδου είναι μία ιδανική ευκαιρία για ένα μοναδικό εικαστικό αποτέλεσμα.

Σίγουρα οι φωτογραφίες της βροχής θα είναι μόνο ένα μέρος της φωτογράφησης και γι αυτό αξίζει πραγματικά να συνεννοηθείτε με το φωτογράφο, για να χωρίσετε τη φωτογράφηση αυτή σε δύο μέρη, καθώς το επόμενο διάστημα η εποχή θα σας δώσει αυτή την ευκαιρία.

Το στοιχείο της βροχής σε μία φθινοπωρινή pre – wedding φωτογράφηση είναι η επιτομή του ρομαντισμού, ιδιαίτερα αν το ζευγάρι αποφασίσει να ζήσει αυτή την στιγμή στο έπακρο και να αγνοήσει στην ουσία τον φωτογράφο.

Μπορεί να χρειαστεί να βραχείτε λίγο, όμως ο συμβολισμός της φωτογράφησης θα είναι σημαντικός, καθώς η βροχή δεν θα σβήνει, αντίθετα θα προωθεί και θα αυξάνει την αίσθηση του πάθους, του ρομαντισμού και του ασυγκράτητου έρωτα.