Φωτογραφίστε τις πιο γλυκές τους στιγμές

Δημιουργήστε ένα άλμπουμ από φωτογραφίες που θα συνοδεύουν τα δύο αδερφάκια για μια ζωή και θα τους θυμίζουν την γλυκιά αθωότητα της παιδικής τους ηλικίας.

Η τρυφερότητα, το ειλικρινές ενδιαφέρον και οι αυθόρμητες αντιδράσεις τους από την πρώτη κιόλας στιγμή, είτε αξιολάτρευτες, είτε ξεκαρδιστικές, είναι στιγμές που πραγματικά πρέπει να κρατήσετε.

Κάθε παιδί έχει τη δική του προσωπικότητα, αντιδρώντας μοναδικά σε κάθε ερέθισμα, σίγουρα η διαπαιδαγώγηση από τη δική μας πλευρά συμβάλει σημαντικά, αλλά δεν παύει ποτέ να είναι μόνο το 50%, αφήνοντας τη φύση του, το υπόλοιπο 50% να μας εκπλήσσει στις πιο καθημερινές, αλλά και στις πιο ιδιαίτερες και σημαντικές στιγμές.

Σίγουρα με δύο ή και παραπάνω παιδιά μέσα στο σπίτι είναι αδύνατο να τα ακολουθείτε με μία φωτογραφική μηχανή από πίσω, ωστόσο υπάρχουν στιγμές που είναι σημαντικό να καταγράφονται. Τέτοιες στιγμές είναι η πρώτη γνωριμία με το αδερφάκι του, το παιχνίδι στην εξοχή ή ο χρόνος που θα αφιερώσει το μεγαλύτερο παιδάκι σας στο μικρό αδερφάκι του, δίπλα στην κούνια ή δίπλα σε κάποια άλλη καθημερινή δραστηριότητα.

Όσο μεγαλώνουν, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες και στιγμές για να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες, σίγουρα όμως μέσα σε αυτές θα πρέπει να συμπεριλάβετε και κάποιες πιο ξεχωριστές φωτογραφίες τραβηγμένες με τη εξειδικευμένη ματιά ενός επαγγελματία φωτογράφου.

Αυτές οι φωτογραφίες θα μπορούν να γίνουν κάδρα, πίνακες ή ένα πραγματικά ξεχωριστό ψηφιακό άλμπουμ ή photobook που θα τα συνοδεύει για μια ζωή.

Σε αυτές τις φωτογραφίες συμπεριλάβετε και τον εαυτό σας, δημιουργώντας εικόνες και αναμνήσεις με όλη την οικογένεια μαζί. Φωτογραφίες όμορφες, ρομαντικές και αστείες που θα αναδεικνύουν μοναδικά συναισθήματα και μοναδικούς ανθρώπους, μα πάνω από όλα φωτογραφίες που θα τονίζουν και θα θυμίζουν πάντα στα παιδιά σας ότι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή είναι η αγάπη και η οικογένεια.