Φωτογραφίες γεμάτες ανιδιοτελή αγάπη

Όσοι από εμάς έχουμε έναν τετράποδο φίλο γνωρίζουμε πολύ καλά τι θα πει ανιδιοτελή αγάπη γιατί είναι κάτι που το ζούμε καθημερινά.

Είναι εκείνες οι στιγμές που όσο κουρασμένοι ή στρεσαρισμένοι και αν είμαστε οι γλυκύτατες φάτσες τους μας κάνουν να τα ξεχνάμε όλα.

Οι ιδιαιτερότητές τους, οι αστείες φάσεις τους, μαζί με τις τρυφερές στιγμές τους, καθιστούν τους φίλους αυτούς από τους πιο πολύτιμους μέσα στη ζωή μας.

Η φωτογράφηση των αξιολάτρευτων στιγμών τους πολλές φορές γίνεται αυθόρμητα και εύκολα με την χρήση απλά και μόνο του κινητού μας. Αυτό που λείπει όμως από αυτές τις φωτογραφίες που πολλές φορές το αμελούμε ή δεν το έχουμε καν σκεφτεί, είναι το συναίσθημα που εκπέμπουν όταν αλληλεπιδρούν μαζί μας.

 

Μόνο σε εκείνες τις στιγμές μπορεί να κατανοήσει κάποιος αυτή την ιδιαίτερη σχέση που έχουμε μαζί τους, αυτό που δίνουμε και αυτό που παίρνουμε πίσω από αυτά τα μοναδικά πλάσματα.

Για το λόγο αυτό, μία φωτογράφηση μαζί τους μπορεί να μας δώσει περισσότερα από όσα νομίζουμε, καθώς αυτό που ζούμε καθημερινά μαζί τους θα μπορούμε και εμείς μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά μας και τους φίλους μας να το δούμε μέσα από την ματιά και την φωτογραφική μηχανή ενός επαγγελματία φωτογράφου που σίγουρα θα αποθανατίσει αυτή την τόσο ξεχωριστή σχέση και θα αναδείξει την ομορφιά και το συναίσθημα με έναν αναπάντεχο τρόπο.

Μία τέτοια φωτογράφηση μπορεί να γίνει στο σπίτι , τη βόλτα ή κάποια κοντινή εκδρομή σε μέρη γνώριμα και οικεία στον μικρό μας φίλο ή φίλη. Δεν χρειάζεται να είναι τίποτα στημένο, αντίθετα οι αυθόρμητες στιγμές σίγουρα θα κλέψουν τις καρδιές όλων.