Κάντε τον πρώτο χρόνο της ζωής του, ένα ξεχωριστό… Hμερολόγιο!

Ο πρώτος χρόνος και τα πρώτα Χριστούγεννα ενός μωρού είναι πάντοτε μία μαγική εποχή που θυμούνται… οι γονείς!

Ένας χρόνος πολύχρωμος, χρωματισμένος με έντονα συναισθήματα στις αποχρώσεις του κόκκινου… αλλά και του μπλε. Ένας χρόνος συνειδητοποίησης και αλλαγής προτεραιοτήτων. Ένας χρόνος φωτεινός και γλυκός.  Ένας χρόνος ενθουσιασμού, γιατί όλα είναι πρώτα!!!

Όλες οι στιγμές είναι πολύτιμες και αξιολάτρευτες, τόσο, που πολλές φορές τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα. Το γεγονός αυτό όμως  δίνει μοναδικές ευκαιρίες για εκπληκτικές φωτογραφίες!

Μια φωτογραφία είναι 1000 λέξεις και κάθε στιγμή τόσο ξεχωριστή.

Η δημιουργία ενός ψηφιακού άλμπουμ ή ενός photobook, με αυτές τις εικόνες, είναι ίσως μία από τις καλύτερες ιδέες, για να διατηρήσουμε αυτές τις όμορφες αναμνήσεις και μάλιστα πλέον μπορεί να είναι και μια οικονομική λύση για να δημιουργήσουμε κάτι που όχι μόνο θα αντέξει στο χρόνο, αλλά θα αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις στιγμές αυτές.

Άλλη μία ιδέα, είναι να δημιουργήσουμε ένα ημερολόγιο, αντιστοιχώντας τις καλύτερες φωτογραφίες του μωρού μας αλλά και ιδιαίτερων στιγμών που έχουμε τραβήξει ή μας έχουν τραβήξει μαζί του, με τους μήνες του έτους που γεννήθηκε.

Όποιο μήνα και αν έχει γεννηθεί το μωράκι μας, ακόμα και αν γεννήθηκε στο τέλος του έτους, αυτό το ημερολόγιο μπορεί να παρουσιαστεί με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο συμπεριλαμβάνοντας φωτογραφίες από το ζευγάρι, την έγκυο μητέρα, τον υπέρηχο, τις πρώτες φωτογραφίες μαζί μας, με την υπόλοιπη οικογένεια, αλλά και με φίλους, υλικό σίγουρα υπάρχει.

Ένα ημερολόγιο για το ξεχωριστό έτος που γεννήθηκε το μωρό μας, είναι μία πρωτότυπη ιδέα που θα προσθέσει έναν ιδιαίτερο τόνο στη συλλογή φωτογραφιών και άλμπουμ που θα συγκεντρωθούν με τα χρόνια. Το ημερολόγιο αυτό θα σηματοδοτεί πάντα την έναρξη της ζωής του και θα είναι τόσο προσωπικό και τόσο ξεχωριστό, όσο αυτό το μοναδικό πλάσμα.