Τα trends του 2020 στη φωτογραφία για να ξέρετε πώς να φωτογραφήσετε αλλά και πώς να φωτογραφηθείτε!

Έντονα χρώματα

Το 2020 είναι η χρονιά των έντονων, φωτεινών χρωμάτων και των ζωηρών αντιθέσεων. Όσο πιο έντονα είναι τα χρώματα του φόντου τόσο θα ξεχωρίζουν και οι φωτογραφίες που θα τραβήξετε ή που θα σας τραβήξουν.

Τα φωτεινά χρώματα και οι έντονες αντιθέσεις είναι η τάση που θα κυριαρχήσει αυτή τη χρονιά όχι μόνο στη φωτογραφία, αλλά και στο interior design. Η σύνδεση δεν είναι τυχαία, αφού οι φωτογραφίες σας μπορούν να κυριαρχήσουν, να συμπληρώσουν, αλλά και να ανανεώσουν τους χώρους του σπιτιού σας, είτε με την μορφή μίας εκτύπωσης Fine Art, είτε με την μορφή ενός Καμβά, είτε με την εντυπωσιακή εμφάνιση της Wall Art εκτύπωσης.

Κάθετες φωτογραφίες

Οι κάθετες φωτογραφίες αναμένετε ότι θα είναι το hit της χρονιάς. Σίγουρα δεν θα φανταζόσασταν ποτέ ότι ο προσανατολισμός στη φωτογραφία θα μπορούσε να αποτελέσει trend και όμως φέτος οι φωτογραφίες που θα τραβήξουν τα βλέμματα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις θα είναι οι κάθετες!

Φωτογραφίες με ιδιαίτερο νόημα

Το 2020 μας προκαλεί να εμβαθύνουμε, να εμπλουτίσουμε τη προοπτική μας, αλλά και επικοινωνήσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας για την φιλία, τον έρωτα, την αγάπη και τους οικογενειακούς δεσμούς, φωτογραφίζοντας όχι μόνο τα πρόσωπα αλλά και το ιδιαίτερο νόημα των σχέσεων αυτών, όπως εκφράζεται μέσα στα πλαίσια της οικειότητας και του αυθορμητισμού.

Αυθεντικές φωτογραφίες

Η νέα τάση επιβάλει την ειλικρίνεια και αφήνει στην άκρη το στημένο, αναζητά να αναδείξει τις στιγμές και όχι το επιτηδευμένο. Θέλει την αξία των συναισθημάτων σε πρώτο πλάνο και όλα τα υπόλοιπα, απλά να ακολουθούν διακριτικά.

Η νέα χρονιά μπήκε με μία ξεχωριστή δυναμική, ωθώντας όλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους, να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Η φωτογραφία όπως φαίνεται πέρασε σε μία νέα εποχή γεμάτη χρώμα, έκφραση, κίνηση, αλήθεια και συναίσθημα και μας ζητά να την ακολουθήσουμε!